Neler Yeni

Pusat K3 Pro Mekanik Oyuncu Klavyesi İncelemesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Çok fazla yorum göremediğim için, faydalı olması açısından 1 haftalık kullanım sonrası, kısa bir ön izleme yayınlıyorum.

Daha önce mekanik klavye olarak ajazz ak992 klavyesi deneyimlemiştim. Bununla ilgili başlık açarak yaşadığım tecrübelerimi açıklamıştım. Sorunlu olduğu için iade ederek bu klavyeyi aldım.

klavye 2k bandından 1.5k bandına indiği için sipariş ettim. almadan önce araştırma yaparak aldım.

kronik sorun olarak bahsedilen bazı tuşlara basmama sorunu okumuştum. Ne yazık ki ben de denk geldim. fn tuşu arada sırada basmıyor. sonrasında bir çok yorumu inceledim ve satın alan diğer insanların farklı tuşlarında, aynı bendeki gibi basmama sorunu olduğunu gördüm. bu yüzden bu klavyeyi de iade edeceğim. eğer bir sorun yaşamasaydım iade etmezdim. kullanmaya devam ederdim ama sıfır bir üründe böyle bir şeyle karşılaşmış olmak mide bulandırıyor.

Tecrübelerim;
+Öncelikle Beğendiğim yönleri:
tuş hissiyatı orta iyi.
mekanik türkçe klavyeye göre fiyatı iyi (1.5k)
multimedya tuşları var.
bilekliği var ve kaymıyor.
türkçe tuşlar.
klavye üzerinde ekstra usb çıkışı

-Beğenmediğim yönleri:
Tuşlar çok hafif sağ sola oynuyor.
klavye fazla ağır.
sürekli olarak yeşil renk yanan logo rahatsız ediyor ve kalitesiz hissiyatı yaratıyor.
üste yer alan özelleştirme tuşları estetikten ve kaliteden uzak. yerleri kullanışlı değil. sanayide montaj yapılmış doğan görünümlü şahin gibi.
üst sağda yer alan multimedya tuşlarının yeri kötü. numpadin hemen dibinde yer aldığı için ulaşmak güç.
ses açma-kapama tuşu çok yumuşak ve hissiyatsız. biraz daha sert olabilirdi.
bileklik alçakta kalıyor. biraz daha kullanışlı olabilirdi.
karakterlerde yer alan ışıklar homojen değil. bazıları sönük görünüyor.
kişiselleştirilebilir kısmı ve uygulaması kullanışsız.
anladığım kadarıyla "tuş basmama" kronik bir sorun.

Bunlar kişisel görüşlerim. aklıma başka şeyler gelirse ekleme yapabilirim. sorularınız olursa cevaplarım.

Ekler

• 20241114_105518.jpg
    20241114_105518.jpg
    1 MB · Hit: 20
Son düzenleme:

LeviathanSS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
478
İsim
Arnold Ciwardagexer
Çok fazla yorum göremediğim için, faydalı olması açısından 1 haftalık kullanım sonrası, kısa bir ön izleme yayınlıyorum.

Daha önce mekanik klavye olarak ajazz ak992 klavyesi deneyimlemiştim. Bununla ilgili başlık açarak yaşadığım tecrübelerimi açıklamıştım. Sorunlu olduğu için iade ederek bu klavyeyi aldım.

klavye 2k bandından 1.5k bandına indiği için sipariş ettim. almadan önce araştırma yaparak aldım.

kronik sorun olarak bahsedilen bazı tuşlara basmama sorunu okumuştum. Ne yazık ki ben de denk geldim. fn tuşu arada sırada basmıyor. sonrasında bir çok yorumu inceledim ve satın alan diğer insanların farklı tuşlarında, aynı bendeki gibi basmama sorunu olduğunu gördüm. bu yüzden bu klavyeyi de iade edeceğim. eğer bir sorun yaşamasaydım iade etmezdim. kullanmaya devam ederdim ama sıfır bir üründe böyle bir şeyle karşılaşmış olmak mide bulandırıyor.

Tecrübelerim;
+Öncelikle Beğendiğim yönleri:
tuş hissiyatı orta iyi.
mekanik türkçe klavyeye göre fiyatı iyi (1.5k)
multimedya tuşları var.
bilekliği var ve kaymıyor.
türkçe tuşlar.
klavye üzerinde ekstra usb çıkışı

-Beğenmediğim yönleri:
Tuşlar çok hafif sağ sola oynuyor.
klavye fazla ağır.
sürekli olarak yeşil renk yanan logo, rahatsız ediyor ve kalitesiz hissiyatı yaratıyor.
üste yer alan özelleştirme tuşları estetikten ve kaliteden uzak. yerleri kullanışlı değil. sanayide montaj yapılmış şahin görünümlü kartal gibi.
üst sağda yer alan multimedya tuşlarının yeri kötü. numpadin hemen dibinde yer aldığı için ulaşmak güç.
ses açma-kapama tuşu çok yumuşak. hissiyatsız. biraz daha sert olabilirdi.
bileklik alçakta. biraz daha kullanışlı olabilirdi.
karakterlerde yer alan ışıklar homojen değil. bazıları sönük görünüyor.
kişiselleştirilebilir kısmı ve uygulaması kullanışsız.
anladığım kadarıyla "tuş basmama" kronik bir sorun.

Bunlar kişisel görüşlerim. aklıma başka şeyler gelirse ekleme yapabilirim. sorularınız olursa cevaplarım.
2 sene kadar kullandım bunun 6 ayı değiştirerek geçti. Monster'dan beklediğim gibi rezalet bir ürün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,710
Üyeler
163,209
Son üye
Xiyxs
Top Bottom