Neler Yeni

PUSH-PULL-LEGS HAKKINDA ÖNERİLERE İHTİYACIM VAR

Covid19

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
co
Merhaba arkadaşlar 1,5-2 sene arası vücut geliştirme ile ilgileniyorum,(boyum 1,84 kilom 82) tahmin edebileceğiniz gibi çoğu hareketin nasıl yapıldığını biliyorum ve cheat hareketlerden ziyade kaldırabileceğim ağırlığı seçip olabildiğince düzgün formlarda antremanımı yapıyorum.Göğüs bölgem normal-omuz bölgesi ve biceps iyi diğer yerlere göre ön planda-sırtta detay eksikliği var-arka kolda detay eksikliği var,bacak üst vücuda göre biraz geride (sakatlık dolayısıyla),karın kası ise neredeyse hiç yok denecek derecede kötü sadece üst karın kasının gölgesi var :D alt karın ve yan taraflar yağlı diyebiliriz.Yağ oranı %13.

Velhasılkelam bu antreman sistemini son 2 gündür çok fazla görüyorum ve çok fazla öneren insanlar var,bu antreman programı yapılırken ne şekilde yapılmalı,bu zamana kadar 5x5 ve ya 2 bölge şeklinde çalıştım ve bu antreman programını denemeye karar verdim.Ancak acaba yetersiz kalır mı diyede düşünmedim değil haftanın 5 günü spora gidiyorum,1 günü bacak çalışsam bana yeter :D

Örnek bir pull programını aşağıya bıraktım sizce mantıklı ve yeterli midir ? Sizlerin önereceği bir program var mı ve ya kanal,ayrıca şunlara şunlara dikkat et dediğiniz bir durum var mı ? Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2023-04-29 125022.png
    Ekran görüntüsü 2023-04-29 125022.png
    351.7 KB · Hit: 104

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Bahsettiğine göre yağ oranın %13den fazladır.
Attığın programda periyodizasyon yok progressive overload yok herhangi bir şeyin takibi yok daha çok vücudu zinde tutmaya yönelik bir program gibi kalmış. PPL güzeldir ama farklı bir program bakmanı tavsiye ederim. PPL ilgilendiğim bir metod olmadığı için elimde hazırda böyle bir program yok yoksa paylaşırdım

Top Bottom