Covid19
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 251
- İsim
- co
Merhaba arkadaşlar 1,5-2 sene arası vücut geliştirme ile ilgileniyorum,(boyum 1,84 kilom 82) tahmin edebileceğiniz gibi çoğu hareketin nasıl yapıldığını biliyorum ve cheat hareketlerden ziyade kaldırabileceğim ağırlığı seçip olabildiğince düzgün formlarda antremanımı yapıyorum.Göğüs bölgem normal-omuz bölgesi ve biceps iyi diğer yerlere göre ön planda-sırtta detay eksikliği var-arka kolda detay eksikliği var,bacak üst vücuda göre biraz geride (sakatlık dolayısıyla),karın kası ise neredeyse hiç yok denecek derecede kötü sadece üst karın kasının gölgesi var
alt karın ve yan taraflar yağlı diyebiliriz.Yağ oranı %13.
Velhasılkelam bu antreman sistemini son 2 gündür çok fazla görüyorum ve çok fazla öneren insanlar var,bu antreman programı yapılırken ne şekilde yapılmalı,bu zamana kadar 5x5 ve ya 2 bölge şeklinde çalıştım ve bu antreman programını denemeye karar verdim.Ancak acaba yetersiz kalır mı diyede düşünmedim değil haftanın 5 günü spora gidiyorum,1 günü bacak çalışsam bana yeter
Örnek bir pull programını aşağıya bıraktım sizce mantıklı ve yeterli midir ? Sizlerin önereceği bir program var mı ve ya kanal,ayrıca şunlara şunlara dikkat et dediğiniz bir durum var mı ? Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.
Velhasılkelam bu antreman sistemini son 2 gündür çok fazla görüyorum ve çok fazla öneren insanlar var,bu antreman programı yapılırken ne şekilde yapılmalı,bu zamana kadar 5x5 ve ya 2 bölge şeklinde çalıştım ve bu antreman programını denemeye karar verdim.Ancak acaba yetersiz kalır mı diyede düşünmedim değil haftanın 5 günü spora gidiyorum,1 günü bacak çalışsam bana yeter
Örnek bir pull programını aşağıya bıraktım sizce mantıklı ve yeterli midir ? Sizlerin önereceği bir program var mı ve ya kanal,ayrıca şunlara şunlara dikkat et dediğiniz bir durum var mı ? Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim.