Takyon 80+ Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Reaksiyon skoru 85 17 Ocak 2021 #1 no module named pynput diyor mudul yok pynput adlı diyor ama sorununu anlayamadınm nasıl cozerim bilgisi olan var mı
no module named pynput diyor mudul yok pynput adlı diyor ama sorununu anlayamadınm nasıl cozerim bilgisi olan var mı
En İyi Cevap 4 4 42877 21 Ocak 2021 Arkadaşın sorununu özelden çözmeye çalışıyorum, eğer çözersem buraya mesajları atacağım. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2021 Sonuç: Hatalar giderildi.
Arkadaşın sorununu özelden çözmeye çalışıyorum, eğer çözersem buraya mesajları atacağım. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2021 Sonuç: Hatalar giderildi.
4 42877 80+ Bronze Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1,406 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 6,653 21 Ocak 2021 #27 Takyon yazmış: buradaki sıkınıt ne eski olay gitti şimdi böyle bir sıkınıt veriyor Devamı için tıklayın... Bayağı araştırmacı bir kişiliğin varmış dostum, hiçbir şey yazmadan oradaki yazıyı kopyalayıp internete yapıştırsan cevabı buluyorsun. Her neyse, pynput'u import ettin mi? Upvote 0 Downvote
Takyon yazmış: buradaki sıkınıt ne eski olay gitti şimdi böyle bir sıkınıt veriyor Devamı için tıklayın... Bayağı araştırmacı bir kişiliğin varmış dostum, hiçbir şey yazmadan oradaki yazıyı kopyalayıp internete yapıştırsan cevabı buluyorsun. Her neyse, pynput'u import ettin mi?
Takyon 80+ Katılım 4 Temmuz 2020 Mesajlar 283 Reaksiyon skoru 85 21 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #28 Lelouch vi Britannia! yazmış: Bayağı araştırmacı bir kişiliğin varmış dostum, hiçbir şey yazmadan oradaki yazıyı kopyalayıp internete yapıştırsan cevabı buluyorsun. Her neyse, pynput'u import ettin mi? Devamı için tıklayın... evt Upvote 0 Downvote
Lelouch vi Britannia! yazmış: Bayağı araştırmacı bir kişiliğin varmış dostum, hiçbir şey yazmadan oradaki yazıyı kopyalayıp internete yapıştırsan cevabı buluyorsun. Her neyse, pynput'u import ettin mi? Devamı için tıklayın... evt
4 42877 80+ Bronze Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1,406 En İyi Cevap 3 Reaksiyon skoru 6,653 21 Ocak 2021 #29 Arkadaşın sorununu özelden çözmeye çalışıyorum, eğer çözersem buraya mesajları atacağım. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2021 Sonuç: Hatalar giderildi. Son düzenleme: 21 Ocak 2021 Upvote 0 Downvote En İyi Cevap
Arkadaşın sorununu özelden çözmeye çalışıyorum, eğer çözersem buraya mesajları atacağım. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 21 Ocak 2021 Sonuç: Hatalar giderildi.