Yazilim Bilim Kanalini oneririmSelam arkadaşlar, yazılıma merak saldım biraz araştırdım ve Python öğrenmeye karar verdim önerebileceğiniz YouTube kanalı kitap vs var mı (udemy e param yok) teşekkürler şimdiden...
TeşekkürlerYazilim Bilim Kanalini oneririm
Link: https://www.youtube.com/c/YazılımBilimiAnkara
Phyton dersleri var ama bence C# Daha kolay dilYazilim Bilim Kanalini oneririm
Link: https://www.youtube.com/c/YazılımBilimiAnkara
hem c# ogrenirseniz unity oyun motoru ile oyunda yaparsinizPhyton dersleri var ama bence C# Daha kolay dil
Amacım oyun yapmak değil , yazılım mühendisi olmak istiyorum (lise öğrencisiyim) hesap makinesi yapacak kadar bilgim var ama kendimi ilerletmek istiyorumPhyton dersleri var ama bence C++ Daha kolay dil
Mesaj otomatik birleştirildi:
hem c++ ogrenirseniz unity oyun motoru ile oyunda yaparsiniz
Eğer oyun yapmak istemiyorsanız çoğu sirket bilgisayar ve yazilim muhendisi aliyor Phyton dilinde mesela Turk TelekomAmacım oyun yapmak değil , yazılım mühendisi olmak istiyorum (lise öğrencisiyim) hesap makinesi yapacak kadar bilgim var ama kendimi ilerletmek istiyorum
Python öğrenmeyi seçmemin temel sebebi zaten popüler olması Bi de öğretecek birini bulsam tadından yenmeyecek ama linkini attığınız kanaldan faydalanmaya çalışacağımEğer yapmak istemiyorsanız çoğu sirket bilgisayar ve yazilim muhendisi aliyor Phyton dilinde mesela Turk Telekom
Maalesef udemy ye para veremem öğrenciyim aileme söylesem otur dersine çalış diyecekler o yüzden bir kitap ya da iyi anlatım yapan YouTube kanalı arıyorumUdemy den kursuna bakabilir sin
Umarım hedefinize ulasirsinizPython öğrenmeyi seçmemin temel sebebi zaten popüler olması Bi de öğretecek birini bulsam tadından yenmeyecek ama linkini attığınız kanaldan faydalanmaya çalışacağım
UmarımUmarım hedefinize ulasirsiniz
TeşekkürlerYaz-bel bence çok iyi bir kaynak ama biraz detaylıdır haberiniz olsun.
Python Programlama Dili — Yazbel Python Belgeleri
Python Programlama Dili için Türkçe Kaynakpython-istihza.yazbel.com
btk akademiye kaydolPython öğrenmeyi seçmemin temel sebebi zaten popüler olması Bi de öğretecek birini bulsam tadından yenmeyecek ama linkini attığınız kanaldan faydalanmaya çalışacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef udemy ye para veremem öğrenciyim aileme söylesem otur dersine çalış diyecekler o yüzden bir kitap ya da iyi anlatım yapan YouTube kanalı arıyorum