Neler Yeni

Python öğrenmek istiyorum ders mi almalıyım video mu izlemeliyim?

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
8. sınıfa gidiyorum ve erkenden programlama öğrenmek istiyorum biraz araştırma yaptım ve benim için pythonun en iyi dil olacağını düşündüm bunun için udemy veya iienstitü gibi yerlerden ders mi almalıyım yoksa youtubedan falan izlesem aynı performansı alır mıyım? derslerin fiyatı hiç önemli değil verebilecek durumumuz var

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
8. sınıfa gidiyorum ve erkenden programlama öğrenmek istiyorum biraz araştırma yaptım ve benim için pythonun en iyi dil olacağını düşündüm bunun için udemy veya iienstitü gibi yerlerden ders mi almalıyım yoksa youtubedan falan izlesem aynı performansı alır mıyım? derslerin fiyatı hiç önemli değil verebilecek durumumuz var
Durumun varsa udemy kursu al. Öneride bulunabilirim.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
ilk Youtubedan öğrenmeye çalış lisede meslek lisesi bilişim falan seçersen ufak algoritma anlatıyorlar biraz yardımcı olur.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Durumun varsa udemy kursu al. Öneride bulunabilirim.
bulunursanız çok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

ilk Youtubedan öğrenmeye çalış lisede meslek lisesi bilişim falan seçersen ufak algoritma anlatıyorlar biraz yardımcı olur.
ders durumum kötü değil anadolu lisesine veya özel okula gitmeyi düşünüyorum meslek lisesine gitmeyi pek düşünmüyorum

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer

M0untain

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
M0untaibn
Harvard Üniversitesi'nin python serisi , ingilizce bilmiyorsan alt yazıyı otomatik çevirebilirsin

C ve Sistem Programcıları Derneği'nin python notları download dersen bütün ders notlarını indirirsin

takıldığın yer olursa yapay zeka robotu var, ona sor sana yüksek ihtimal doğru cevaplar verecek, soracağın sorunun detayını iyice belirtirsen güzel bir sonuca ulaşırsın mesela " ... konusunu anlamadım, programlamaya yeni başlayan birisi için anlatabilir misin gibi" (mail adresinle kayıt oluyorsun, cevapları ingilizce verirse Türkçe çevirerek cevap ver dersen sana cevapları Türkçe verir ama ingilizce cevapları daha mantıklı)

istekli olursan gayet yeterli gibi duruyor

ha bir de youtube'da arin yazılım var çok iyi ders anlatır onu da önereyim

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
bulunursanız çok sevinirim

ders durumum kötü değil anadolu lisesine veya özel okula gitmeyi düşünüyorum meslek lisesine gitmeyi pek düşünmüyorum
Daha iyi istersen bilişim okursun yine.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/
Bende bu kursu kullanıyorum, güzel kurs.
(Online kurs linki vermek yasaksa uyarırsanız sevinirim sayın moderatörler)
sağol galiba bunu alıcam birazdan en verimli yol bu gibi duruyor fiyatı da uygun

https://www.udemy.com/course/sifirdan-ileri-seviyeye-python/
Bende bu kursu kullanıyorum, güzel kurs.
(Online kurs linki vermek yasaksa uyarırsanız sevinirim sayın moderatörler)
biraz yorumlara baktım çoğu kişi güncel değil demiş bir de adamın öğrettikleriyle sorduğu sorular uyumsuz demiş çoğu kişi o yüzden emin olamadım

Son düzenleme:

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe

Zechion

80+ Silver
@Nihat Yiğit

hocam imzanızı gördüm de bir bilginiz varsa yorumunuzu almak isterim
Udemy üzerinden kurs almanızı öneririm. Paralı bir hizmet verdikleri için satmak isteyeceklerdir, satmak için memnuniyeti en yüksek seviyede tutarlar. Bu sebeple hem soru sorduğunuzda cevap verecek hem de anlaşılır ve güzel bir dille anlatıyorlar.

FronX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,679
İsim
Deniz Efe
Udemy üzerinden kurs almanızı öneririm. Paralı bir hizmet verdikleri için satmak isteyeceklerdir, satmak için memnuniyeti en yüksek seviyede tutarlar. Bu sebeple hem soru sorduğunuzda cevap verecek hem de anlaşılır ve güzel bir dille anlatıyorlar.
bu arkadaşın attığı dersin yorumlarını okudum adam 2017 senesinde anlatmış ve hiç güncellememiş verilen sorulara da cevap vermemiş diye yorumlar okudum sizin önerebileceğiniz birisi var mı acaba

bu arkadaşın attığı dersin yorumlarını okudum adam 2017 senesinde anlatmış ve hiç güncellememiş verilen sorulara da cevap vermemiş diye yorumlar okudum sizin önerebileceğiniz birisi var mı acaba
bu dersi satın alacağım galiba

Zechion

80+ Silver

bu dersi satın alacağım galiba
Hiç dinlemedim fakat memnuniyet açısından bunu önerebilirim. Yine de bi araştırmanızı öneririm. Udemy üzerinden hiç python dersi almadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Negi
İlgilendiği Kategoriler
technology
Hello this is Gulshan Negi
Well, the best way to learn Python depends on your preferences and learning style. Learning Python through a video tutorial or series of videos can be a flexible and convenient method. You can choose topics that interest you and work at your own pace, pausing and rewinding whenever necessary.
Hope you are clear now.
Thanks

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,398
Üyeler
163,490
Son üye
commonder
Top Bottom