Python öğrenmeye çalışıyorum ve Tarayıcıda sıkıntı yaşıyorum

Humshi

80+
Reaksiyon skoru
2
İyi günler;

Python öğrenmeye çalışıyorum Anaconda Navigator kullanıyorum çalışma sayfam tarayıcıda açılıyor ama sayfayı aşağı yukarı kaydırırken sayfa da titreşim olmaya başlıyor. Asla istediğim gibi kullanamıyorum. Tarayıcı değişip kullanıp denedim fark olmadı.

İlginiz için şimdiden teşekkür ederim.

Fotoğraf yeterli olmaz diye videosunu youtube a yükledim.

Ekler

• IMG_2558.JPG
    IMG_2558.JPG
    3.9 MB · Hit: 38
Anakonda muhtemelen artık güncellenmiyor. Sebebi o olabilir.
Python'u bilgisayarına kur ve Python ile birlikte gelen İDLE ile kullan. Daha sağlıklı olur.

Mobilden kullanıyorsan QPython kullanabilirsin.

Anakonda muhtemelen artık güncellenmiyor. Sebebi o olabilir.
Python'u bilgisayarına kur ve Python ile birlikte gelen İDLE ile kullan. Daha sağlıklı olur.

Mobilden kullanıyorsan QPython kullanabilirsin.
Cevabınız için teşekkür ederim. Peki kulanım açısından bir fark oluşturur mu?

Python açısından olmaz. Editörler açısından kimi daha donanımlı, kimi daha sade olabilir. İDLE özelleştirilebilir ve alışık olduğun başka bir editöre benzetilebilir.
Anladım şimdi burada konunun gidişatını değiştirmek istiyorum sormak istediğim bir şeyler var

Lisede C#,HTML,CSS ve ASPX görmüştüm tabi üzerinden çok zaman geçti artık hatırlamıyorum bile mesele şu ki oyun geliştirmeyi istiyordum sonrasında bunun benim için uygun olmadığını düşündüm ve ilerleyebileceğim alanlara baktım "Android Developer" olmak istiyorum ama nasıl bir yol çizmem gerektiğini bilmiyorum ve araştırmalarım da "Java, Kontlin, C++ ve React Native" öğrenilmesini öneriyorlar şimdi;

1) Hangisine yönelmeliyim ?
2) Hali hazırda öğrendiğim Python a devam edeyim mi ?

Herkes çok şey isteyebilir. Genelde istemekte kalır.
Okula başlarken sınıfları Doktor olmak isteyenler, Avukat olmak isteyenler diye bölmüyorlar. Önce öğren. Sağlam öğren. Ne olmak yada yapmak istediğin önemli değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,205
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri