9800gt yani sizinkinden daha düşük kartla 1280x1024 30-40fps oynuyodum.arkdaşlar şuan sistemimde 4 gb ram var 6 veya 8 e yükseltip bunları alıcam sizce 250w psu yeter mi bide gta V 720 p 30 fps olur mu
arkdaşlar şuan sistemimde 4 gb ram var 6 veya 8 e yükseltip bunları alıcam sizce 250w psu yeter mi bide gta V 720 p 30 fps olur mu
ancak psu elinizde mi?korkum
karttan yana değildee işlemci yönünde
250watt ile kulanırsam ne olur peki250 psu hiçbir şeye yetmez diye düşünüyorum bende 9 yıllık pc var 350w psu su var
kanka daha ucuz veya ikinci el önerin yok mu ve 400 w çok değil mim o paraya ekran kartımalıcam benancak psu elinizde mi?
eğer almadıysanız almayın.
eğer baktınız yetmiyor yeni psu alırsınız.
Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 400W 27A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 400 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 400 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; bilgisayarınızın yeni güç noktası olacak VX PLUS 400' yi...www.teknobiyotik.com
bunu alabilirsiniz.
arkdaşlar şuan sistemimde 4 gb ram var 6 veya 8 e yükseltip bunları alıcam sizce 250w psu yeter mi bide gta V 720 p 30 fps olur mu
Bilgisayarın kapanabilir, aşırı ısınabilir, sistem parçalarına zarar verebilir.250watt ile kulanırsam ne olur peki
bütçe nedir psu için?250watt ile kulanırsam ne olur peki
Mesaj otomatik birleştirildi:
kanka daha ucuz veya ikinci el önerin yok mu ve 400 w çok değil mim o paraya ekran kartımalıcam ben
ileride sistem yükseltmesi yapıcaksan 400 w almalısın yapmıcaksan o sisteme 300 350 w yeterli olur.ancak psu elinizde mi?
eğer almadıysanız almayın.
eğer baktınız yetmiyor yeni psu alırsınız.
Aerocool 400W VX PLUS Serisi Aktif PFC Güç Kaynağı (AE-VXP400) | Teknobiyotik
AeroCool VX PLUS 400W 27A Güç Kaynağı AeroCool VX PLUS 400 Güç Kaynağı ile Sisteminiz için Gereken Güce Sahip Olun! AeroCool VX PLUS 400 ile Sisteminize Gereken Gücü Verin! Şık ve verimli güç kaynakları tasarlayan AeroCool; bilgisayarınızın yeni güç noktası olacak VX PLUS 400' yi...www.teknobiyotik.com
bunu alabilirsiniz.