Mehmet Anıl
80+ Silver
o zaman al knkdostum para vermicem sorun ne ki
o zaman al knkdostum para vermicem sorun ne ki
Sonuç olarak steelseries. Kaliteli marka kardeşim alabilirsin bence. Ama dediğim gibi bunu alacağıma ben olsam diğer ince uzun olanı alırım daha şık durur rgb ile.lütfen fiyatı boşverin mousepad i yorumlayın hocalarım
Zevk meselesi kardeşim parası vrsa verir bunda ne sorun var.Ben 30 TL ye 70x30 Mouse pad aldım mutluyum, siz bu mousepadlere bu kadar para vericek kadar hayatı seviyormusunuz ?
Zevk meselesi kardeşim parası vrsa verir bunda ne sorun var.
Bunun küçük versiyonuna 40 euro vereceğime batti balık yan gider hesabi xl modelini alirimArkadaşlar sizce bu alınır mı ? fiyatını boşverin iyi midir? hoş mudur ?
QcK Prism Serisi - Gaming Mousepad
The QcK Prism oyun mousepad'i, dünyanın en çok satan mousepad'inde bulunan efsanevi QcK mikro dokuma kumaşı dinamik 2 bölgeli RGB aydınlatma ve gerçek zamanlı etkinlik aydınlatma bildirimleriyle birleştirir.tr.steelseries.com
yine aynı şeyi yazıyorum. zevk meselesi adam demişki para sorun değil. yani saydıklarını da alır bunu da30 TL ye mouse pad alıp kalan 320 TL ye çok şey yapılır:
SSD alınır,
Ekran kartı daha yüksek model olabilir,
İşlemci daha yüksek model olabilir,
İşlemciye daha iyi bir soğutucu alınabilir,
Bolca lahmacun yenilir,
Bolca iskender gömülür,
bide üstüne bir koli bira...
Neyse işte.
Çekilişten çikan şey kötü olurmuArkadaşlar çekilişden çıktı oldumu soruyom nasıl bişe işte
Arkadaşlar çekilişden çıktı oldumu soruyom nasıl bişe işte