TinerciAlper
80+ Gold
Dahası
kulaklık işi çok garip pişmanda olabilirsin memnunda olabilirsinBaşlıktaki kulaklığı 600₺ ye aldım. Pişman eder mi?
kulaklık işi çok garip pişmanda olabilirsin memnunda olabilirsinBaşlıktaki kulaklığı 600₺ ye aldım. Pişman eder mi?
Tamam bekleyeyim.Bekle bence. N11 bazen 550'ye yakın fiyata satıyor. Bir de kupon kullanırsan 500'e yakın fiyata alabilirsin.
Kaymasın yeterli valla yakulaklık işi çok garip pişmanda olabilirsin memnunda olabilirsin
Ben memnunum sadece bassi yetersiz kalıyordu varsayılan ekolayzır ayarında. İki oynama yapıyorsun iş tamam. Cihaz güncellemesi geliyor 2.0.2 ve 2.0.9 sürümlerinde transparan modu duyu seviyenin üstünde ses verirken 3.0.1de bunu azaltmislar ona nazaran anc modu daha iyi çalışıyor. Gelen sürüm güncel değilse guncellemeni tavsiye etmem. Ancsi rakiplerine göre belki çok iyi değildir ama ben baya memnunum. Mikrofonu da bence kaliteli hayırlı olsun. Müzik için istersen anker modellerine bakabilirsin.
Hocam kulaklığı 700 den alıp iade etmiştim iade olmasına rağmen elime ulaştı bende açtım kullandım ses seviyesi ve şeffaf modu güzel çalışıyor. Anc yi deneyimlemedim. Uygulaması da yeterli. Eski sürüme alamadım nasıl alabilirim1 yıla yakın kullanıyorum. Memnunum. v2.0.2, v2.0.9 V3.0.1 sürümlerini kullandım. En iyisi v2.0.2'ydi. Şeffaflık çok iyiydi önceki sürümlerde. Şimdi normal duyma seviyesinde. Kötü değil sadece normal duyma seviyesine indirdiler v3.0.1 ile. Önceden işitme cihazı gibiydi. Anc düşük frekanslı sesleri daha çok engellerken yüksek frekanslıları daha az engelleyebiliyor. Fabrika gürültüsü, araba lastik gürültüsü, fan sesi gürültüsü gibi sesleri güzel izole ediyor.
Uygulama desteği ile ekolayzır, anc, şeffaflık, uyku modu, oyun modu,... gibi özellikleri kontrol edebiliyorsun. Dokunma olarak tek çift ve üç dokunma ayarını sağ ve sol kulaklık için özel olarak ayarlayabiliyorsun bu güzdl bie şey. Ses profili dengeli bir yapıya sahip. Ne baslar çok önde ne de tizler. Yumuşak tınısı var kulak tırmalamıyor son seslerde bile.
Şarjı 7 saate yakın gidiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tek olumsuz yanının senin için 700 TL'ye almış olman olduğunu söyleyebilirim. 550TL'ye bulup alsaydın daha iyi olurdu
Sürüm değiştirme yok hayırlı olsun güle güle kullan.Tamam bekleyeyim.
Kaymasın yeterli valla ya
Hocam kulaklığı 700 den alıp iade etmiştim iade olmasına rağmen elime ulaştı bende açtım kullandım ses seviyesi ve şeffaf modu güzel çalışıyor. Anc yi deneyimlemedim. Uygulaması da yeterli. Eski sürüme alamadım nasıl alabilirim
Yeni sürümden eskiye geçilemiyor maalesef. Hayırlı olsun güle güle kullanın.Tamam bekleyeyim.
Kaymasın yeterli valla ya
Hocam kulaklığı 700 den alıp iade etmiştim iade olmasına rağmen elime ulaştı bende açtım kullandım ses seviyesi ve şeffaf modu güzel çalışıyor. Anc yi deneyimlemedim. Uygulaması da yeterli. Eski sürüme alamadım nasıl alabilirim
Sürüm değiştirme yok hayırlı olsun güle güle kullan.
Eksi yanı göremedim ben hiç eski sürümü denemediğim için her şey mükemmel geldi. Ve üstte belirttiğim gibi bir kulağım kepçe bir kulağım düz ama yinede uyum sağladı. Keşke basılı tutarak ses arttırıp azaltabilseydik tadından yenmezdi. Ama indirimle 500₺ ye alındığını varsayarsak tam bi fiyat performans canavarı.Yeni sürümden eskiye geçilemiyor maalesef. Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Tıklamayla ses artırma ve azaltma var. Ben uygulamadan sağ kulaklığa üç tıklamayı ses artırma yaptın sol kulaklığa üç tıklamayı ses azaltma yaptım.Eksi yanı göremedim ben hiç eski sürümü denemediğim için her şey mükemmel geldi. Ve üstte belirttiğim gibi bir kulağım kepçe bir kulağım düz ama yinede uyum sağladı. Keşke basılı tutarak ses arttırıp azaltabilseydik tadından yenmezdi. Ama indirimle 500₺ ye alındığını varsayarsak tam bi fiyat performans canavarı.
Tek fark transparan mod daha yüksek ses veriyordu. Bende bir tıklama ile ses arttırma azaltma var tuş atamasını uygulama ile yapabilirsin.Eksi yanı göremedim ben hiç eski sürümü denemediğim için her şey mükemmel geldi. Ve üstte belirttiğim gibi bir kulağım kepçe bir kulağım düz ama yinede uyum sağladı. Keşke basılı tutarak ses arttırıp azaltabilseydik tadından yenmezdi. Ama indirimle 500₺ ye alındığını varsayarsak tam bi fiyat performans canavarı.
Tek tıklama durdur başlat çift tıkla önceki sonraki üç tıklama sol anc felan geçişi sağ Google asistan yaptım. 2 sn basılı tut ses artsın olsa elini full basılı tutucan mesela mis gibiTek fark transparan mod daha yüksek ses veriyordu. Bende bir tıklama ile ses arttırma azaltma var tuş atamasını uygulama ile yapabilirsin.
Tek tıklama durdur başlat çift tıkla önceki sonraki üç tıklama sol anc felan geçişi sağ Google asistan yaptım. 2 sn basılı tut ses artsın olsa elini full basılı tutucan mesela mis gibi
Ben işlevsellik olarak yaptım. Sesi fullemek için dokunmatigi t*çiz etmek gerekiyor çünkü
Tek kulaklık kullanmak istersek artır eksilt, ileri geri nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz? Ben Oppo Enco X kullanıyorum ve tek kulaklıkta ses veya ileri geri tercih edebiliyorum
Artık kullanmadığım için bilmiyorumTek kulaklık kullanmak istersek artır eksilt, ileri geri nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz? Ben Oppo Enco X kullanıyorum ve tek kulaklıkta ses veya ileri geri tercih edebiliyorum
Öyle bi ayar yok hocam maalesef. Sağ kulaklığı taktığınizda ses artırma ve sonraki şarkıya geçme oluyorTek kulaklık kullanmak istersek artır eksilt, ileri geri nasıl yapılıyor bilgi verir misiniz? Ben Oppo Enco X kullanıyorum ve tek kulaklıkta ses veya ileri geri tercih edebiliyorum