🔥İndirim QCY HT10 KULAKLIK 599TL

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,363
konu açmadan önce arama fonksiyonunu kullansanız ne güzel olcak aslında
1000078938.webp

konu açmadan önce arama fonksiyonunu kullansanız ne güzel olcak aslında
Alıntıyı görüntüle
Bu tarz yüksek indirimlerde forumda konu aratmak zaman kaybı oluyor çünkü anlık indirim bunlar boş yere agresiflik yapmak yerine reportlayıp geçebilirsin kitlensin varsa konusu

En ucuz 1100 küsüre gördüm bunun harici model hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi bilmediğim bir model
Teşekkürler inceleyeceğim tamda kulakiçi kulaklık lazımdı ders için kullanıcağım beni uzun götürsün ve kulağımı rahatsız etmesin aradıklarım bunlar bu konudaki kulaklık nasıldır?

Bu tarz yüksek indirimlerde forumda konu aratmak zaman kaybı oluyor çünkü anlık indirim bunlar boş yere agresiflik yapmak yerine reportlayıp geçebilirsin kitlensin varsa konusu
1000078939.webp

anlık indirim dediğin bu mu hocam?
arada bir fiyatı çıkıyor onun dışında ürün 599 lira zaten
bunu dediğim için agresiflik yapıyorsam sen beni raporlayabilirsin

Teşekkürler inceleyeceğim tamda kulakiçi kulaklık lazımdı ders için kullanıcağım beni uzun götürsün ve kulağımı rahatsız etmesin aradıklarım bunlar bu konudaki kulaklık nasıldır?
Qcy kulaklık bir kere kullandım o da 4 sene götürdü beni rahatsız etmemişti bu konudakini denemediğimden yorum yapamam ama yorumları güzel

Qcy kulaklık bir kere kullandım o da 4 sene götürdü beni rahatsız etmemişti bu konudakini denemediğimden yorum yapamam ama yorumları güzel
ben bu tarz slikonsuz kulaklıkları pek sevmiyorum kulak ağrıtıyor(airpods da öyleydi) slikonlu modellerine bakacağım

Alıntıyı görüntüle
anlık indirim dediğin bu mu hocam?
arada bir fiyatı çıkıyor onun dışında ürün 599 lira zaten
bunu dediğim için agresiflik yapıyorsam sen beni raporlayabilirsin
Ürünün modelini akakçede arattığımda çıkan sonuçlar ekte mevcut her ürünün distribütörü gibi her şeyine bakamam ki attığın şeye göre %24 indirim var demek. Mantık basit yüksek bir indirim varsa alırsın bakarsın eğer gözüktüğü gibiyse alır kullanırsın eğer uygun değilse iptal edersin olur biter. Forumda attığım indirimlerin çoğu 5 dakika içinde tükeniyor bir 5 dakika araştırma yapsam ihtiyacı olanda alamayacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben bu tarz slikonsuz kulaklıkları pek sevmiyorum kulak ağrıtıyor(airpods da öyleydi) slikonlu modellerine bakacağım
Benim kullandığımda silikonluydu silikonsuz çok kullanma fırsatım olmadı

Ekler

• IMG_2479.webp
    IMG_2479.webp
    116.4 KB · Hit: 36
attığın şeye göre %24 indirim var demek
attığım şeye göre 5 gündür aynı fiyatta ama kime neyi anlatıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000078941.webp

o tarz kulaklıkları şu foam tipler ile kullanmak daha konforlu ve ses kalitesi daha yüksek oluyor. kulağından çıkacakmış gibi olmuyor kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,177
Üyeler
186,299
Son üye
aylin ecrin
Geri