Neler Yeni

Yardım QCY Melobuds HT05 kulaklığın bir tarafı kısık ses veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
QCY Melobuds HT05 modelini kullanıyorum. Dün akşam durduk yere sağ kanalda ses kısıldı ve transparan modda takılı kaldı. Kulaklıktaki deliklere üflediğimde ses biraz artıyor ama çok az arttırdığı için ve ses mono geldiği için sinirimi bozuyor. Var mıdır çözümü? Sadece sağ kanal transparanda kaldı, değiştiremiyorum.

Charlster

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320
İsim
Cihan Karagöz
uygulamasında sağ sol dengesi ve mod geçişi yapılıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
uygulamasında sağ sol dengesi ve mod geçişi yapılıyor.
dostum zaten mod değiştiremiyorum transparan modda kaldı diyorum :) sağ sol dengesini geçtim bir taraftan mono diğer taraftan stereo geliyor ve mod takılı kaldı

LastSiege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kerem
Hocam bende şimdi bu sorunu yaşamaya başladım bir şekilde çözebildiniz mi acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Hocam bende şimdi bu sorunu yaşamaya başladım bir şekilde çözebildiniz mi acaba?
Hocam o vefat etti. redmi buds 5 pro aldım. paraya kıyayım iyi bişey alayım dedim memnunum. QCY alma bundan sonra kronik sıkıntılı sanırım

LastSiege

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Kerem
Hocam o vefat etti. redmi buds 5 pro aldım. paraya kıyayım iyi bişey alayım dedim memnunum. QCY alma bundan sonra kronik sıkıntılı sanırım
Hocam bende garantiye gönderdim birkaç gün önce ölüm haberi ulaştı. Redmi Buds 6 Lite sipariş ettim. Bayramdan sonra gelecek artık. (Hayırlı bayramlar)

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Kayra Yiğit
Hocam bende garantiye gönderdim birkaç gün önce ölüm haberi ulaştı. Redmi Buds 6 Lite sipariş ettim. Bayramdan sonra gelecek artık. (Hayırlı bayramlar)
Allah Rahmet Eylesin. Buds 6 lite sıkıntılı diyorlar. umarım sorun çıkarmaz.