Neler Yeni

Yardım QCY Melobuds HT05 kulaklığın bir tarafı kısık ses veriyor

Reaksiyon skoru
86
QCY Melobuds HT05 modelini kullanıyorum. Dün akşam durduk yere sağ kanalda ses kısıldı ve transparan modda takılı kaldı. Kulaklıktaki deliklere üflediğimde ses biraz artıyor ama çok az arttırdığı için ve ses mono geldiği için sinirimi bozuyor. Var mıdır çözümü? Sadece sağ kanal transparanda kaldı, değiştiremiyorum.

Hocam bende şimdi bu sorunu yaşamaya başladım bir şekilde çözebildiniz mi acaba?

Hocam bende şimdi bu sorunu yaşamaya başladım bir şekilde çözebildiniz mi acaba?
Hocam o vefat etti. redmi buds 5 pro aldım. paraya kıyayım iyi bişey alayım dedim memnunum. QCY alma bundan sonra kronik sıkıntılı sanırım

Hocam o vefat etti. redmi buds 5 pro aldım. paraya kıyayım iyi bişey alayım dedim memnunum. QCY alma bundan sonra kronik sıkıntılı sanırım
Hocam bende garantiye gönderdim birkaç gün önce ölüm haberi ulaştı. Redmi Buds 6 Lite sipariş ettim. Bayramdan sonra gelecek artık. (Hayırlı bayramlar)

Hocam bende garantiye gönderdim birkaç gün önce ölüm haberi ulaştı. Redmi Buds 6 Lite sipariş ettim. Bayramdan sonra gelecek artık. (Hayırlı bayramlar)
Allah Rahmet Eylesin. Buds 6 lite sıkıntılı diyorlar. umarım sorun çıkarmaz.