Neler Yeni

QCY T18 Sorunu Mu Var?

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Merhaba bugün qcy t18 kulaklık siparişim elime ulaştı. 40 dakika boyunca dizi izledim ve sonucunda sağ kulaklıgib şarjı %100 kaldı ancak sol kulakligin şarjı %90 a düştü. Ayrıca hem kullanmadan önce hemde kullandıktan sonra kutusuna koydugumda sağ kulakligin isigi yanıyordu ancak sol kulakligin ışığı yanıp sonuyordu sebebini açıklayacak olan var mı? Ayrıca iade etmeli miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
2 yıldır airpods 3. nesil kullanıyorum oda yapıyor bazen ama yeni alınan kulaklıkta garip geldi 40 dk kullanım sonrası %100 kalamaz bence

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Ne yapmalıyım sizce hocam birde ışığın yanıp sönmesi ne anlama geliyor şarj olduğunu mu gösteriyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@rave @Fransali
Çoğu kulaklıkta beyaz yanıp sönen ışık eşleşmeye açık olduğunu gösterir. Kulaklığın videolarını filan izlersen ışıkların ne anlama geldiğini anlayabilirsin. Benim kullandığım modelde yeşil ışık şarjı var. Kırmızı şarj ediyor veya yok. Yanıp sönen ışık eşleşmeye açık bağlı olmadığını gösterir.

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Notebook önerisi- tenik sorun
Ne yapmalıyım sizce hocam birde ışığın yanıp sönmesi ne anlama geliyor şarj olduğunu mu gösteriyor?

@rave @Fransali @apole @MuratTheFounderOfGariban
Hocam ufak ve hassas cihazlar bunlar, pil seviyesini çok dert etmeyin. Yanıp sönmesi eşleşme modunda oluyor. Kutusuna tam oturmamış olabilir. Sabit yanınca şarj oluyordur. Şarj pimlerini engelleyen bir şey var mı kontrol edin. Plastik parçası kalmış olabilir. Kulaklıkları resetlmeyi deneyin en son. İade son çare olarak değendirriiz.

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Hocam ufak ve hassas cihazlar bunlar, pil seviyesini çok dert etmeyin. Yanıp sönmesi eşleşme modunda oluyor. Kutusuna tam oturmamış olabilir. Sabit yanınca şarj oluyordur. Şarj pimlerini engelleyen bir şey var mı kontrol edin. Plastik parçası kalmış olabilir. Kulaklıkları resetlmeyi deneyin en son. İade son çare olarak değendirriiz.
Nasıl resetleniyor hocam, ayrıca birşeyin engellediğini düşünmüyorum çünkü şarjı doldu ancak yanıp sönüyor hala

reset atmayı buldum hocam ama benim merak ettiğim birisi 90 ken birisi nasıl 100 de kalıyor bir sorun mu var?

Son düzenleme:

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
Nasıl resetleniyor hocam, ayrıca birşeyin engellediğini düşünmüyorum çünkü şarjı doldu ancak yanıp sönüyor hala

reset atmayı buldum hocam ama benim merak ettiğim birisi 90 ken birisi nasıl 100 de kalıyor bir sorun mu var?
Sorun olmaz hocam, uygulama çok kararlı olmayabilir. Ufacık pili var zaten, ölçümler her zaman doğru olmuyor. Biraz daha kullanınca diğer kulklıklar da düşer zaten.
Reset atınca sorun geçti mi ? yanıp sönme için

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Sorun olmaz hocam, uygulama çok kararlı olmayabilir. Ufacık pili var zaten, ölçümler her zaman doğru olmuyor. Biraz daha kullanınca diğer kulklıklar da düşer zaten.
Reset atınca sorun geçti mi ? yanıp sönme için
hocam bir inceleme videosu izledim o videoda da aynı şekilde soldaki kulaklık kutudayken yanıp sönüyor sanırım benimle ilgili değil yardımlarınız için teşekkürler :)

Fransali

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Ali Ensar Yavaş
İlgilendiği Kategoriler
hocam bir inceleme videosu izledim o videoda da aynı şekilde soldaki kulaklık kutudayken yanıp sönüyor sanırım benimle ilgili değil yardımlarınız için teşekkürler :)
Pil sorunu için biraz kullanın . Ters giden bir şey varsa tekrar haber verirsiniz. İade süresi daha var nasıl olsa

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Pil sorunu için biraz kullanın . Ters giden bir şey varsa tekrar haber verirsiniz. İade süresi daha var nasıl olsa
evet, teşekkürler zaten bugün daha kullanma fırsatım olmaz ancak yarın biraz daha denerim.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
bende de jabra elite 7 pro var onda da bazen arada yüzde 5-10luk ufak farklar olabiliyor kullanmaya devam edin çok büyük fark olursa garantiye yollarsınız
teşekkürler

• Beğen
Reaksiyonlar: rave

MonteCapz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Asil
Hocam valla anlamadim gitti 25dk video izledim sol kulaklık 90 sağ 100 du kutusuna koydum şarj oldu vs sonrasında 15 dk kullandim tekrar sol 90 sağ 100 oldu. Şarjını full bitirip tekrar şarj edecegim birde bunu deneyecegim

Hocam valla anlamadim gitti 25dk video izledim sol kulaklık 90 sağ 100 du kutusuna koydum şarj oldu vs sonrasında 15 dk kullandim tekrar sol 90 sağ 100 oldu. Şarjını full bitirip tekrar şarj edecegim birde bunu deneyecegim
Sanırım uygulamada gosterdigi şarj çok doğru değil, sonra ikisinide 90 a 90 gösterdi şimdi ikiside 100 olarak gözüküyor

Top Bottom