xFxem
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 500
Peki hocamlar qcy t13 mü alınır yoksa anker r50i mi ankerde sol kulaklık kronik diyorlar bilmiyorum kullanan bilen var mı
t13ü yıllardır kullanıyorum taş gibi ben öneririm
Peki hocamlar qcy t13 mü alınır yoksa anker r50i mi ankerde sol kulaklık kronik diyorlar bilmiyorum kullanan bilen var mı
Peki üstadım merak ediyorum, ANC ne yapıyor? (Benim bildiğim, her ikisi de gürültü ve dış ses engelleme, ancak ANC donanımla ekstra mikrofonlarla ve ekstra karşı dalga oluşturarak, ENC ise yazılımsal olarak filtreleyerek engelliyor.) Yanlışsam düzeltin.ttec ürünlerini hiç kullanmadım ama bu fiyata gayet iyi bir kulaklık diyebilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
enc dışarda konuşurken mikrofona gelen sesleri engelliyor anc gibi değil![]()
en son 10 gün önce şarj ettim kutusunu hala bitmedi ama deneyecek pek vaktim de yok açıkcasıGünlük ne kadar gidiyor şarjı ve acaba son seste deneyebilme şansınız var mı acaba
gayet doğru anc aktif gürültü engelleme yani dışardan gelen sesleri engelleyip müzik deneyimini daha çok arttırıyor ancak daha fazla enerji tüketiyor enc ise müzik dinlerken dışardaki sesleri sadece konuşma gibi durumlarda kesiyor müzik dinlerken pek kesmiyor ancak daha az enerji tüketiyorPeki üstadım merak ediyorum, ANC ne yapıyor? (Benim bildiğim, her ikisi de gürültü ve dış ses engelleme, ancak ANC donanımla ekstra mikrofonlarla ve ekstra karşı dalga oluşturarak, ENC ise yazılımsal olarak filtreleyerek engelliyor.) Yanlışsam düzeltin.![]()
Nasıl yani anlamadım hocamEnerji konusunda hemfikiriz ancak Noise Cancellation konusunda donanım yazılımdan daha iyidir düşüncesindeyim.
Bu arada ttec normalde fason ürün ürettiren bir Türk firması diye biliyorum. Her ikisinin de Çin menşeili olduğunu düşünebiliriz ancak biri üretimi yapan ana firma, diğeri ürettiren! olarak değerlendiririm kendi kanımca. @Ezio Auditore da Firenze•
Yani qcy direkt üretici, ttec Çinde üretim yaptırıp marka basan firma demek istiyorum. Değerlendirme kısmı sizin.Nasıl yani anlamadım hocam
Alıntıyı görüntüle
t13ü yıllardır kullanıyorum taş gibi ben öneriri
Hocam bu ucu vıcık vıcık plastik olmayan versiyonu var mı ?en son 10 gün önce şarj ettim kutusunu hala bitmedi ama deneyecek pek vaktim de yok açıkcası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gayet doğru anc aktif gürültü engelleme yani dışardan gelen sesleri engelleyip müzik deneyimini daha çok arttırıyor ancak daha fazla enerji tüketiyor enc ise müzik dinlerken dışardaki sesleri sadece konuşma gibi durumlarda kesiyor müzik dinlerken pek kesmiyor ancak daha az enerji tüketiyor
bu arada kesinlikle katılıyorum sünger kulak içi padler satılıyor ve gayet iyi olduklarını duydumEnerji konusunda hemfikiriz ancak Noise Cancellation konusunda donanım yazılımdan daha iyidir düşüncesindeyim.
Bu arada ttec normalde fason ürün ürettiren bir Türk firması diye biliyorum. Her ikisinin de Çin menşeili olduğunu düşünebiliriz ancak biri üretimi yapan ana firma, diğeri ürettiren! olarak değerlendiririm kendi kanımca. @Ezio Auditore da Firenze•