tiger1
80+ Bronze
Asus konusunda kararlı olman gerçekten ilginç geldi beni çıkan ölü pixel sonucu 1 aydır uğraştırıyorlar. Yok neymiş aynı bölgede 3 farklı bölgede 5 tane ölü pixel olunca destek veriyorlarmış, yoksa mümkün değilmiş, performansı etkilemezmiş falan fişman kararınızı gözden geçirin derim. Alacaksanız da amazondan alın iyi günlerHocam çok teşekkür ederim fakat marka konusunu çok araştırdım ve asus konusunda kararlıyım. İkisinden birini önerecek olsaydınız hangisi olurdu ?
QD oled ışığı hiç sevmiyor diyorlar siyahlar için.morluk yada grilik oluyor mu normal bir oda da karanlıkta mı durmalıyız simsiyah görmek için?Ben QD OLED kullanıyorum, memnunum. Değiştirecek olsam yine QD OLED alırım.
Yok hayır illa kapkaranlık bir alanda olmanıza gerek yok. Doğrudan ekrana gelen yüksek miktarda güneş ışığı ya da direk başka bir ışık yoksa öyle grileşme fana yok. Ama hani bu her şey siyahtan griye dönüyor kötü görünüyor gibi uç bir durum değil, full siyah ekrana doğrudan bir ışık tutup bakınca anca o zaman belli oluyor.QD oled ışığı hiç sevmiyor diyorlar siyahlar için.morluk yada grilik oluyor mu normal bir oda da karanlıkta mı durmalıyız simsiyah görmek için?