Neler Yeni

QD-OLED vs WOLED monitör

tiger1

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
Ben QD OLED kullanıyorum, memnunum. Değiştirecek olsam yine QD OLED alırım.

cnbskya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Halim Can Başkaya
Hocam çok teşekkür ederim fakat marka konusunu çok araştırdım ve asus konusunda kararlıyım. İkisinden birini önerecek olsaydınız hangisi olurdu ?
Asus konusunda kararlı olman gerçekten ilginç geldi beni çıkan ölü pixel sonucu 1 aydır uğraştırıyorlar. Yok neymiş aynı bölgede 3 farklı bölgede 5 tane ölü pixel olunca destek veriyorlarmış, yoksa mümkün değilmiş, performansı etkilemezmiş falan fişman kararınızı gözden geçirin derim. Alacaksanız da amazondan alın iyi günler

KANFUR66

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
FURKAN
Ben QD OLED kullanıyorum, memnunum. Değiştirecek olsam yine QD OLED alırım.
QD oled ışığı hiç sevmiyor diyorlar siyahlar için.morluk yada grilik oluyor mu normal bir oda da karanlıkta mı durmalıyız simsiyah görmek için?

Btengin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Batuhan Engin
QD oled ışığı hiç sevmiyor diyorlar siyahlar için.morluk yada grilik oluyor mu normal bir oda da karanlıkta mı durmalıyız simsiyah görmek için?
Yok hayır illa kapkaranlık bir alanda olmanıza gerek yok. Doğrudan ekrana gelen yüksek miktarda güneş ışığı ya da direk başka bir ışık yoksa öyle grileşme fana yok. Ama hani bu her şey siyahtan griye dönüyor kötü görünüyor gibi uç bir durum değil, full siyah ekrana doğrudan bir ışık tutup bakınca anca o zaman belli oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,000
Üyeler
160,018
Son üye
emirturkk
Top Bottom