telefonunuzda güvenlik açığı olmadığına eminseniz dert etmeyin.Bu ne böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
.
sen onayllamadan bişey olacağını sanmıyorum ama dikkatli ol benimeski gamile gelmiştiBana kod geliyor olabilir ama kayıt olamazlar dimi
bilmiyorum belki adam telefonun son numarasını falan yanlış yazmıştır bilemiyorum yada bir yere falan kayıt olduysanNe yapabilirim sence
Hiç kayıt olmadım şeyden şüpheleniyorum papara almıştım ondan olmuş olabilir mi acaba veya adıma hesab açılmasını falan istemiyorumbilmiyorum belki adam telefonun son numarasını falan yanlış yazmıştır bilemiyorum yada bir yere falan kayıt olduysan
samıyorum değiştir çok şüpheliyse bilgim yok bu konudaHiç kayıt olmadım şeyden şüpheleniyorum papara almıştım ondan olmuş olabilir mi acaba veya adıma hesab açılmasını falan istemiyorum
E-Devlet görebilirsin sanırım. Çok rahatsız ediyorsa şikayette bulun. Operatörünüz ile de görüşebilirsiniz. Bu numararnın kim oldupunu öğrenmek istiyorum diye. Suç duyurusunda bulunursanız büyük ihtimal sizden habersiz sizin telefonunuza işlem yapılıyorsa karşı taraftan(bunu yapan kişiden) iyi bir avukat ile tazminat alabilirsiniz.Hiç kayıt olmadım şeyden şüpheleniyorum papara almıştım ondan olmuş olabilir mi acaba veya adıma hesab açılmasını falan istemiyorum
Sabah 3 tane kod geldi başka gelmedi bişe yapsammı 16 yaşındayım uğraşasım da yok :/E-Devlet görebilirsin sanırım. Çok rahatsız ediyorsa şikayette bulun. Operatörünüz ile de görüşebilirsiniz. Bu numararnın kim oldupunu öğrenmek istiyorum diye. Suç duyurusunda bulunursanız büyük ihtimal sizden habersiz sizin telefonunuza işlem yapılıyorsa karşı taraftan(bunu yapan kişiden) iyi bir avukat ile tazminat alaiblirsiniz.
Değmeyebilir çünkü mahkeme süreci çok uzun sürer.Sabah 3 tane kod geldi başka gelmedi bişe yapsammı 16 yaşındayım uğraşasım da yok :/