Neler Yeni

QKZ AK6 mı QKZ VK4 mü sizce hangisi?

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Estağfurullah hocam.
QKZ AK6 bass ağırlıklı ve kabloları değiştirilemeyen bir kulaklık.
QKZ VK4 ona göre daha dengeli ve kabloları değiştirilebilen bir kulaklık.
Şekil şemal olarak yakınlar, konfor olarak pek fark olmaz.
Aralarında Türkiye fiyatları olarak 50 TL fark var. Bass ağırlıklı müzikler dinliyorsan ve müzikte temizlikten ziyade bangır bangır bass istiyorsan AK6'yı tercih edebilirsin.
VK4'ün daha çok övüldüğünü görüyorum. AK6'yı sadece Youtube'da 1-2 videoda gördüm.
Bu tarz kulaklıklara alışabilir miyim diye denemeyi düşünüyorsan ucuz olanı alıp geçebilirsin. Maddi olarak çok bir kaybın olmaz. Earpods'tan sonra alışamam gibi bir düşüncen vardı çünkü son konuştuğumuzda.

DENI2

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,983
İsim
Deniz
Steam
https://steamcommunity.com/id/HiDeniz
Discord
DΞNI2 ム#9844
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Estağfurullah hocam.
QKZ AK6 bass ağırlıklı ve kabloları değiştirilemeyen bir kulaklık.
QKZ VK4 ona göre daha dengeli ve kabloları değiştirilebilen bir kulaklık.
Şekil şemal olarak yakınlar, konfor olarak pek fark olmaz.
Aralarında Türkiye fiyatları olarak 50 TL fark var. Bass ağırlıklı müzikler dinliyorsan ve müzikte temizlikten ziyade bangır bangır bass istiyorsan AK6'yı tercih edebilirsin.
VK4'ün daha çok övüldüğünü görüyorum. AK6'yı sadece Youtube'da 1-2 videoda gördüm.
Bu tarz kulaklıklara alışabilir miyim diye denemeyi düşünüyorsan ucuz olanı alıp geçebilirsin. Maddi olarak çok bir kaybın olmaz. Earpods'tan sonra alışamam gibi bir düşüncen vardı çünkü son konuştuğumuzda.
Çok bir para olmadığından sadece denemek amaçlı VK4'ü almaya karar vermiştim ama ararken AK6'ya denk geldim sadece merakımdan sordum cevabı aldım teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,010,908
Üyeler
160,158
Son üye
muratdur
Top Bottom