Neler Yeni

QP Bilişim´den daha önce alışveriş yapan var mı?

Mstfkr

80+
Herkese merhaba,yakın bir zamanda bu siteden bir ürün almak istiyorum fakat ürünün açıklaması biraz aklımı bulandırdı diyebilirim. Açıklamasında "Garaj ürünüdür,kutusu açık,teslimat iadesi,kutusu deforme olmuş ürün garantisi başlamamıştır" gibisinden bir şeyler mevcut. Sizce almalı mıyım yoksa üzerine 200-250 daha koyup başka siteden mi almalıyım?

Sheader

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,199
İsim
Mustafa Enes Bulut
açıklamada belirtmişler zaten ama bence ustune koyup baska sitefen al ne çıkacagını bılemezsın

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
sorunsuz alışveriş yapan çok kişi duydum ama outlet ürünler için bu hassaslığı göstermeyebilirler, garaj ürünü olduğu için narin bi parça olmaması ve kutusuda deforma olduğu için dikaket etmek lazım sonuçta 2.el bi ev kullanıcısından almıyorsun, ürün ile birlikte duruyor kutusu. alıcağınız ürün neydi?

Mstfkr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sorunsuz alışveriş yapan çok kişi duydum ama outlet ürünler için bu hassaslığı göstermeyebilirler, garaj ürünü olduğu için narin bi parça olmaması ve kutusuda deforma olduğu için dikaket etmek lazım sonuçta 2.el bi ev kullanıcısından almıyorsun, ürün ile birlikte duruyor kutusu. alıcağınız ürün neydi?

Klavye almayı düüşüşnüyordum.

Kyles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Caner
Klavye almayı düüşüşnüyordum.
Bence sen mağazayı ara bi sorun olursa iade edebilir miyim diye bilgi al öyle satın al bence çünkü klavye bi kutusu açılmış bi sorun olursa görünür yani

Top Bottom