Neler Yeni

QP Bilişim güvenilir mi?

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Alacağım monitörün sadece QP'de stoğu var şu an. Yoksa ben de alırım incehesap'tan geçerim hocam :)
Ben de o monitörü almayı düşünüyorum.Stok olsa dahi incehesap, itopya vs. yerlere uğrama derim.Biraz fazla ver ama qpden al.Herhangi bir sıkıntı çıkarsa diğerlerinin satış sonrası destekleri berbat.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ben de o monitörü almayı düşünüyorum.Stok olsa dahi incehesap, itopya vs. yerlere uğrama derim.Biraz fazla ver ama qpden al.Herhangi bir sıkıntı çıkarsa diğerlerinin satış sonrası destekleri berbat.
İncehesap'tan ekran kartı ve RAM aldım. RAM'in yanında fatura göndermemişlerdi. Mail atınca 1 saat sonra göndermişlerdi faturayı. Ama büyük bir sorunum olmadığı için bir şey diyemem. Sinerji nasıldır sizce? Orada da stok varmış.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
835
İsim
Adem
QP bilişim Türkiye'deki en kral teknoloji sitesidir. Kurucusu technopattan tanıdığımız Recep Baştaş . En iyi desteği sunan en kibar çalışanlara sahiptir. Bununla birlikte fiyatı da bir tık pahalıdır. Eğer uçurum bir fark yoksa başka yerlerde başınızın ağrımaması için tercih edilmesi gereken yerdir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güvenilir değil diye hatırlıyorum ben
Lütfen hatırlarınızla yorum yapmayın, araştırın emin olun öyle yarım yapın. Bilmiyorsanız hiç yazmayın. Kimse size bu konuya neden yorum yapmadın diye kızmayacak.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
QP bilişim Türkiye'deki en kral teknoloji sitesidir. Kurucusu technopattan tanıdığımız Recep Baştaş . En iyi desteği sunan en kibar çalışanlara sahiptir. Bununla birlikte fiyatı da bir tık pahalıdır. Eğer uçurum bir fark yoksa başka yerlerde başınızın ağrımaması için tercih edilmesi gereken yerdir.
Recep Baltaş'ın kurucu olduğunu bilsem açmazdım bile bu konuyu hocam. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2

Fr4nk1e

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,592
İsim
Mehmet Ali
Hayır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet hocam, gördüm sonradan. Bayrama kadar hangisinde stok kalırsa ondan alırım herhalde.
Sen bilirsin şimdiden hayırlı olsun.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Güvenilir, Recep Paltaş öneriyor ise güvenlidir.

Top Bottom