Yardım Kadıköy Enes İletişim güvenilir mi ?

Roex

80+
Reaksiyon skoru
54
Selamın aleyküm beyler sahibinden üzerinden Yd 16 pro max ilanlarına bakarken bu mağazayı gördüm Kadıköy’de Enes iletişimden alışveriş yapan oldu mu,yapanlar şuan cihazlarından memnun mu veya herhangi bir sorun yaşadınız mı iade koşulu olarak 1 hafta içerisinde %10 veya %15 altına geri almaları kafamda soru işareti bıraktı acil olarak dönüş yaparsanız çok sevinirim

esenyurtta anac var ordan alcam ben

anacı biliyor musun sen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka sıfır alacak kadar bütçem yok bende sana anaç yerine Apple OGZ,Apple Tech veya Furkan Coşkunu önerebilrim

kötü bir yermide şubesi de var avcılarda esenyurtta instagram hesabıda baya dolu
Kanka uzun bir süredir araştırıyorum normalde bende sıfır alacaktım ama imkanlar el vermedi araştırmalarımın çoğunda bu 3 yeri önerdiler güvenilirlik açısından sen istersen 4 yeride gez muhabbet et fiyat al senin açından hangisi daha uygunsa ordan alabilirsin

Kanka uzun bir süredir araştırıyorum normalde bende sıfır alacaktım ama imkanlar el vermedi araştırmalarımın çoğunda bu 3 yeri önerdiler güvenilirlik açısından sen istersen 4 yeride gez muhabbet et fiyat al senin açından hangisi daha uygunsa ordan alabilirsin
furkan dediğin adam daha güvenilir geldi takipçiler bot değilse. Fiyatlarda iyi anac 46k satıyor bu adam 44k

furkan dediğin adam daha güvenilir geldi takipçiler bot değilse. Fiyatlarda iyi anac 46k satıyor bu adam 44k
Kanka sana önerim gittiğin zaman neresi olursa olsun no aktif garantili seri istiyorum olarak belirt çoğu yer garantisiz seri satamaya çalışacaktır ama tavsiyem garantili no aktif cihazdan şaşmaman olacaktı 2-3 daha fazla olur fiyatı ama ilk kullanan sen olursun

Kanka sana önerim gittiğin zaman neresi olursa olsun no aktif garantili seri istiyorum olarak belirt çoğu yer garantisiz seri satamaya çalışacaktır ama tavsiyem garantili no aktif cihazdan şaşmaman olacaktı 2-3 daha fazla olur fiyatı ama ilk kullanan sen olursun
aynen öyle yapacağım sağolasın

Senin için kendi telefoncuma sordum ama elinde şu an 16 serisi yok. Düşerse haber veririm. Telefonda sıkıntı olursa geri alıyor benim telefoncu. Küçükçekmece tarafında.
Cihazı düzgün inceledikten sonra alınır. Mağaza ile alakası yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,405
Üyeler
184,783
Son üye
Salih006
Geri