bazılarında çıkıyor bazısında çıkmıyor marka ile ilgili durumMerhaba,
Buradan kule soğutucu alacağım fakat içinden macun çıkıyor mu, bilen var mı?
İçeriğinde yazmıyor.
Teşekkürler.
Thermalright fanlarda çıkar mı bilginiz var mı?bazılarında çıkıyor bazısında çıkmıyor marka ile ilgili durum
fan pervanesini diyorsanız o çıkar ama Thermalright çıkmazThermalright fanlarda çıkar mı bilginiz var mı?
Aradım ya sürülü geliyormuş yada içinden çıkıyormuşÜrün bazlı değişkenlik gösterdiği için qp yi arayıp onlardan teyit almanız daha sağlıklı.
Aradım hocam, ya sürülü geliyormuş yada içinden çıkıyormuş. Sizce sürülü gelmiş olması ikinci el anlamına gelmez değil mi ?Termalright Pearless Assasin 120 SE almıştım onda macun vardı. Tamamen markaya bağlı bu durum. Size önerim alacağınız kule tipi soğutucunun videosuna göz atın. Kutu içeriğinde termal macun var ise size gelen üründe de vardır. Teyit amaçlı mağazayıda arayadabilirsiniz.
Hayır fabrika çıkışlı sürülü oluyor bazı ürünler de. En basit örneği AMD stok fanlarında verebilirim. AMD stok fanlarında fan bloğunda sürülü geliyor.Aradım hocam, ya sürülü geliyormuş yada içinden çıkıyormuş. Sizce sürülü gelmiş olması ikinci el anlamına gelmez değil mi ?
gelmez nerden alcaksınızAradım hocam, ya sürülü geliyormuş yada içinden çıkıyormuş. Sizce sürülü gelmiş olması ikinci el anlamına gelmez değil mi ?
QP'den sipariş verdim.gelmez nerden alcaksınız
sıfır ürün gelir kafanız rahat olsunQP'den sipariş verdim.
Teşekkür ederimsıfır ürün gelir kafanız rahat olsun