Neler Yeni

Qp'den corsair void kablosuz kulaklik

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
Günaydın herkese. Qpde bu kulaklığı gördüm fiyatı diğer sitelere göre baya düşük. Almadan önce bir de buraya sorayım dedim. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba?

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.qp.com.tr/corsair-hs70-kablolu-ve-bluetooth-oyuncu-kulakligi-outlet bir de bu var şimdi gördüm. Ben bluetooth ile bağlantı yapmak istemiyorum ama açıklamada USB ile de bağlantı yazıyor. Sizce hangisi alınmalı?

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
741
İsim
Yunus
Void RGB öneririm, QP yi daha önce kullanadım Corsair ürünüde aldım sağlam biryer rahat olabilirsin.

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
QP Bilişim güvenilir ve için rahatlığı ile alış veriş yapabilirsin.

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Günaydın herkese. Qpde bu kulaklığı gördüm fiyatı diğer sitelere göre baya düşük. Almadan önce bir de buraya sorayım dedim. Bu siteden alışveriş yapan var mı acaba?

Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.qp.com.tr/corsair-hs70-kablolu-ve-bluetooth-oyuncu-kulakligi-outlet bir de bu var şimdi gördüm. Ben bluetooth ile bağlantı yapmak istemiyorum ama açıklamada USB ile de bağlantı yazıyor. Sizce hangisi alınmalı?
Bu ürünler outlet ürün. Yani ya iade edilmiş, ya defosu bulunuyor yada en az bir fonksiyonu çalışmıyor. Ne olduğu belli değil fakat en az bunlardan birisi meydana gelmiş.

Bilginiz olsun.

Ek olarak QP güvenilirdir.

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu ürünler outlet ürün. Yani ya iade edilmiş, ya defosu bulunuyor yada en az bir fonksiyonu çalışmıyor. Ne olduğu belli değil fakat en az bunlardan birisi meydana gelmiş.

Bilginiz olsun.

Ek olarak QP güvenilirdir.
Peki bunlardan hangisi olmuş kulaklikta herhangi bir sorun var mı yok mu söylüyor mu qp?

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem

SorryImSoBussy

80+ Silver
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Peki bunlardan hangisi olmuş kulaklikta herhangi bir sorun var mı yok mu söylüyor mu qp?
En iyi ihtimalle iade edilmiştir. Ne olduğunu da ben söylemiyorum. Onu QP yi arayarak yada mail atarak öğrenmelisin.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
fiyat baya iyimiş.

Cooper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
269
İsim
ahmet tayfun
bu kulaklıgı kullanıyorum gayet memnunum sitede guvenılır

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem

louvert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Firat Sarigul
firmaya sordum herhangi bir problem var mı ürünlerde neden iade edildi vs diye " 14 günlük sebepsiz cayma hakkı mevcut, ürünlerin herhangi bir sorunu yoktur ve garantisi fatura tarihinden itibaren başlar, 2 yıldır." şeklinde cevap verdi firma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,333
Üyeler
165,970
Son üye
shine34
Top Bottom