Neler Yeni

Quadro T600 ekran kartına sistem tavsiyesi

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
Bütçe
6000
Merhaba bütcem yaklaşık 6000tl quadro t600 fps değerlerine göre 1050ti'den daha iyi ve ek özellik olarak dlss var ama fps düşürüyor garip bir şekilde ileride optimizasyon olacağını düşünmekteyim ama kart iş odaklı ben oyun oynuyan birisiyim ekran kartı uyar mı bana uyarsada sistem tavsiyesi verir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa 1050ti mi almalıyım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Merhaba bütcem yaklaşık 6000tl quadro t600 fps değerlerine göre 1050ti'den daha iyi ve ek özellik olarak dlss var ama fps düşürüyor garip bir şekilde ileride optimizasyon olacağını düşünmekteyim ama kart iş odaklı ben oyun oynuyan birisiyim ekran kartı uyar mı bana uyarsada sistem tavsiyesi verir misiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

yoksa 1050ti mi almalıyım
optimizasyon gelmez muhtemelen çünkü nvdıa söylür oyun odaklı olmadını iş için diye soğutmasıda iyi değil ona göre driver geliceni sanmam hali hazırda oyun için kart üretiyoralar gidin onu alın dicektirler bir video ile gaza gelip alma derim

optimizasyon gelmez muhtemelen çünkü nvdıa söylür oyun odaklı olmadını iş için diye soğutmasıda iyi değil ona göre driver geliceni sanmam hali hazırda oyun için kart üretiyoralar gidin onu alın dicektirler bir video ile gaza gelip alma derim
Ama bu yinede ekran kartının kötü olmadığını söyleyemeyiz. Ha dlss ile performans kaybı var ama önemli bir şey değil zaten. 40w güç tüketimi ile bu kadar güçlü bir ekran kartı gördün mü sen hiç?

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama bu yinede ekran kartının kötü olmadığını söyleyemeyiz. Ha dlss ile performans kaybı var ama önemli bir şey değil zaten. 40w güç tüketimi ile bu kadar güçlü bir ekran kartı gördün mü sen hiç?
Güç tüketimi önemli değil benim için sadece performans

Güç tüketimi önemli değil benim için sadece performans
Rtx 3090?

Ben sana dememiştim ayrıca. Şimdi sistem önerisi dersen birazcık zor iş ama deneyeyim bakalım. Ryzen 3 1200af veya ryzen 5 1600af. Gigabayte b450m s2h 8x2 DDR4 ram 400w PSU kasa tamamdır. Ha birde ekran kartı mis olur.

İ3 10100f de bakabilirsin.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
üzerindeki soğutma ile ve kullanılan belleklerden dolayı güç tüketimi bu kadar düşük ve oyun için üretilmediğinden dolayı bu kart uzun ömürlü olmıcaktır kullandımız karlat oyun için üretilmiş yüksek sıcaklıklar için entegre edilmiş kartarlar yani güç tüketimine aldanmayın ve bu gün bile birçok yeni ekran kartında çıkan oyunlarda optimizasyon sorunları var sen oyun için üretilmemiş olan bir karta bu optimizaston garantisini verebilrimisin nvdıa kalkıp o kart için bir oyun için driver çıkarıcanı hiç sanmıyorum

Falekess

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Gökhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
üzerindeki soğutma ile ve kullanılan belleklerden dolayı güç tüketimi bu kadar düşük ve oyun için üretilmediğinden dolayı bu kart uzun ömürlü olmıcaktır kullandımız karlat oyun için üretilmiş yüksek sıcaklıklar için entegre edilmiş kartarlar yani güç tüketimine aldanmayın ve bu gün bile birçok yeni ekran kartında çıkan oyunlarda optimizasyon sorunları var sen oyun için üretilmemiş olan bir karta bu optimizaston garantisini verebilrimisin nvdıa kalkıp o kart için bir oyun için driver çıkarıcanı hiç sanmıyorum
Karasız kaldım sanırım ikinci el 1050ti ekran kartı alırım

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Karasız kaldım sanırım ikinci el 1050ti ekran kartı alırım
size tavisiye uygun fiyata ya 1650 yada 6500xt almanız fakat 6500xt de malum anakart için PCLe 4.0 anakart lazım onun için bence 1650 almanız daha yeni neslil bir kart 1050ti 2016 yılında çıkmış bir kart uzun süredir kullanılmış bir kart ve GDDR5 bellekler kullanıyor (eğer çok uyguna 1050ti bulursanız alın tabikide )

Asıl render iş gücü için tasarlanan kart oyun için üretilenden iyi soğutma profilini sağlar. Ayrıca 40w ile verdiği performans gösteriyor ki oyun için optimizasyonu olan ekran kartlarından bir farkı var belli. Ayrıca belleklerin ısınacağını pek zannetmiyorum. Haa ayrıca bakalım PC hocası bellekleri değiştirmeyi düşünüyordu. Bakalım sonucunda güzel bir şeyler çıkarsa bu kartın çipi güçlü demek olur.

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Asıl render iş gücü için tasarlanan kart oyun için üretilenden iyi soğutma profilini sağlar. Ayrıca 40w ile verdiği performans gösteriyor ki oyun için optimizasyonu olan ekran kartlarından bir farkı var belli. Ayrıca belleklerin ısınacağını pek zannetmiyorum. Haa ayrıca bakalım PC hocası bellekleri değiştirmeyi düşünüyordu. Bakalım sonucunda güzel bir şeyler çıkarsa bu kartın çipi güçlü demek olur.
oyun için üretilmiş kartan daha iyi soğutma sağladı üzerindeki fandan belli oluyor :D

Top Bottom