kyagizzz
80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya gireyim Qumpara adlı uygulamayı illaki duymuşsunuzdur. Ben de yeni keşfettim. Uygulamada kampanyalar var ve aldığınız ürünün faturasını yüklediğiniz de size kampanyada belirtilen urunu veriyor. Bizim yapacağımız kampanya ise A101-Trendyol kampanyası. Kampanyaya her hesaptan 2 kere katılınabiliyor. Oncelikle a101 in uygulamasını indiriyoruz(A101 kapıda değil direk A101) uygulamadan denta markalı iki tane diş fırçası sipariş ediyoruz size kalmis ben çocuk dis fircasi siparis ettim. 2+2=4 tl yapiyor. 4+10(kargo)=14 lira yapiyor. Ardindan 1-2 gun icerisinde fatura pdf olarak geliyor. Faturayı qumparaya yukluyoruz ve 1 gun içinde size olumsuz dönüş saglanıyor. Ama buraya dikkat edin. Olumsuz dönüş saglandiktan sonra siz qumpara müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hemen onayliyorlar. Sistemde sıkıntı varmiş bu aralar. Uygulamada 50tl Trendyol kodunuz gözüküyor. Ardından bunu trendyola yapıştırıyorsunuz ve 50tl kod geliyor. Oturdugunuz yerden 36+36=72 tl kazaniyorsunuz. Ailenizdeki herkese yaparak 72x4=288tl kar yapabilirsiniz. Sahsen ben yaparak annemin cok istedigi kahve makniesini (400tl) 112 tl ye almiş olacağım. Kodunuzu cuzdana aktariyorsunuz bu arada. İlk rehberim ve telefondan yaptığım icin yazım yanlışları cok fazla kusura bakmayın.