Neler Yeni

Rehber Qumpara bedava 72tl trendyol hediye çeki

kyagizzz

80+ Bronze
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya gireyim Qumpara adlı uygulamayı illaki duymuşsunuzdur. Ben de yeni keşfettim. Uygulamada kampanyalar var ve aldığınız ürünün faturasını yüklediğiniz de size kampanyada belirtilen urunu veriyor. Bizim yapacağımız kampanya ise A101-Trendyol kampanyası. Kampanyaya her hesaptan 2 kere katılınabiliyor. Oncelikle a101 in uygulamasını indiriyoruz(A101 kapıda değil direk A101) uygulamadan denta markalı iki tane diş fırçası sipariş ediyoruz size kalmis ben çocuk dis fircasi siparis ettim. 2+2=4 tl yapiyor. 4+10(kargo)=14 lira yapiyor. Ardindan 1-2 gun icerisinde fatura pdf olarak geliyor. Faturayı qumparaya yukluyoruz ve 1 gun içinde size olumsuz dönüş saglanıyor. Ama buraya dikkat edin. Olumsuz dönüş saglandiktan sonra siz qumpara müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hemen onayliyorlar. Sistemde sıkıntı varmiş bu aralar. Uygulamada 50tl Trendyol kodunuz gözüküyor. Ardından bunu trendyola yapıştırıyorsunuz ve 50tl kod geliyor. Oturdugunuz yerden 36+36=72 tl kazaniyorsunuz. Ailenizdeki herkese yaparak 72x4=288tl kar yapabilirsiniz. Sahsen ben yaparak annemin cok istedigi kahve makniesini (400tl) 112 tl ye almiş olacağım. Kodunuzu cuzdana aktariyorsunuz bu arada. İlk rehberim ve telefondan yaptığım icin yazım yanlışları cok fazla kusura bakmayın.

Jony Case

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,342
İsim
İsmet
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar konsollar oyunlar ekipmanlar
İyiymiş

kyagizzz

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya gireyim Qumpara adlı uygulamayı illaki duymuşsunuzdur. Ben de yeni keşfettim. Uygulamada kampanyalar var ve aldığınız ürünün faturasını yüklediğiniz de size kampanyada belirtilen urunu veriyor. Bizim yapacağımız kampanya ise A101-Trendyol kampanyası. Kampanyaya her hesaptan 2 kere katılınabiliyor. Oncelikle a101 in uygulamasını indiriyoruz(A101 kapıda değil direk A101) uygulamadan denta markalı iki tane diş fırçası sipariş ediyoruz size kalmis ben çocuk dis fircasi siparis ettim. 2+2=4 TL yapiyor. 4+10(kargo)=14 lira yapiyor. Ardindan 1-2 gun icerisinde fatura pdf olarak geliyor. Faturayı qumparaya yukluyoruz ve 1 gun içinde size olumsuz dönüş saglanıyor. Ama buraya dikkat edin. Olumsuz dönüş saglandiktan sonra siz qumpara müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hemen onayliyorlar. Sistemde sıkıntı varmiş bu aralar. Uygulamada 50tl Trendyol kodunuz gözüküyor. Ardından bunu trendyola yapıştırıyorsunuz ve 50tl kod geliyor. Oturdugunuz yerden 36+36=72 TL kazaniyorsunuz. Ailenizdeki herkese yaparak 72x4=288tl kar yapabilirsiniz. Sahsen ben yaparak annemin cok istedigi kahve makniesini (400tl) 112 TL ye almiş olacağım. Kodunuzu cuzdana aktariyorsunuz bu arada. İlk rehberim ve telefondan yaptığım icin yazım yanlışları cok fazla kusura bakmayın.
4569582 bu benim referans kodum bununla uye olursaniz da cok sevinirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hoca ama bu ay son buluyor kampanya. Elinizi çabuk tutsaniz iyi olur. Ben klavye veya Byburt69 alıcaktim ama annem kahve makinesi isteyince ona kahve makinesi alacağım.

Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya gireyim Qumpara adlı uygulamayı illaki duymuşsunuzdur. Ben de yeni keşfettim. Uygulamada kampanyalar var ve aldığınız ürünün faturasını yüklediğiniz de size kampanyada belirtilen urunu veriyor. Bizim yapacağımız kampanya ise A101-Trendyol kampanyası. Kampanyaya her hesaptan 2 kere katılınabiliyor. Oncelikle a101 in uygulamasını indiriyoruz(A101 kapıda değil direk A101) uygulamadan denta markalı iki tane diş fırçası sipariş ediyoruz size kalmis ben çocuk dis fircasi siparis ettim. 2+2=4 TL yapiyor. 4+10(kargo)=14 lira yapiyor. Ardindan 1-2 gun icerisinde fatura pdf olarak geliyor. Faturayı qumparaya yukluyoruz ve 1 gun içinde size olumsuz dönüş saglanıyor. Ama buraya dikkat edin. Olumsuz dönüş saglandiktan sonra siz qumpara müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hemen onayliyorlar. Sistemde sıkıntı varmiş bu aralar. Uygulamada 50tl Trendyol kodunuz gözüküyor. Ardından bunu trendyola yapıştırıyorsunuz ve 50tl kod geliyor. Oturdugunuz yerden 36+36=72 TL kazaniyorsunuz. Ailenizdeki herkese yaparak 72x4=288tl kar yapabilirsiniz. Sahsen ben yaparak annemin cok istedigi kahve makniesini (400tl) 112 TL ye almiş olacağım. Kodunuzu cuzdana aktariyorsunuz bu arada. İlk rehberim ve telefondan yaptığım icin yazım yanlışları cok fazla kusura bakmayın.
Uygulamanin bundan kaari nedir acaba?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Neden bir uygulamaya faturamı ekleyeyim ?

kyagizzz

80+ Bronze
Uygulamanin bundan kaari nedir acaba?
Bilemiyorum maalesef. Ama sadece bu kampanya boyle. Yani az harcayıp çok kazandığınız tek kampanya. Digerlerinde 70-80 harcayip 40-50 veriyor. Galiba şoyle. Reklam yapip reklam parasi aliyorlar. Yani trendyol ve a101 anlaşiyor. Platform sadece Qumpara. A101 de qumpara ufak bir miktar para veriyordur. Kazana Kazan yani.

Neden bir uygulamaya faturamı ekleyeyim ?
Hocma faturada telefon numarasi disinda hic bir sey yazmiyor. TC:11111111111 seklinde gozukuyor.

kyagizzz

80+ Bronze

Ekler

• Screenshot_2022-03-15-13-34-38-888_trendyol.com.jpg
    Screenshot_2022-03-15-13-34-38-888_trendyol.com.jpg
    270.1 KB · Hit: 74

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Batuhan Lastronin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,037
İsim
Batuhan Divrik
Ben sana ödeme kanıtı aldın mı diye sormadım.
Neden fatura istiyor bu uygulama ?Mantıklı bir açıklama istedim.
Zaten mantıklı açıklamasını konu da yapmış arkadaş. Anlamak istememişsiniz sanırım. A101 ile trendyol kampanyası demiş. Bu kampanyaya katılmak için sizden ne isteyecek tabii ki de satın alımınıza dair fatura. Bunu düşünmek çok çok zor değil.

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Nasıl birden fazla yapabilirim anlamadım
Yani bi hersaptan dedin anlamadım

Birde dentasave den alışveriş Yapın diyo sen denta ürününü almışsın olur demi ona göre alıcam

Son düzenleme:

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Denta zorunlu mu ?

kyagizzz

80+ Bronze
Nasıl birden fazla yapabilirim anlamadım
Yani bi hersaptan dedin anlamadım

Birde dentasave den alışveriş Yapın diye sen denta ürününü almışsın olur demi ona göre alıcam
Hocam basima garip bir sey geldi. Ben denta almistim onaylandi. Anneminkindne yainca musteri hizmetleri olmaz dedi anlamadim. Garip. Hatta sey dediler size yanlislikla verilmis falan. Ben yarin bir daha ariycam. Erkek cikiyordu normalde. Bu sefer kadin cikti. Yarin bir daha ariycagim

Hocam basima garip bir sey geldi. Ben denta almistim onaylandi. Anneminkindne yainca musteri hizmetleri olmaz dedi anlamadim. Garip. Hatta sey dediler size yanlislikla verilmis falan. Ben yarin bir daha ariycam. Erkek cikiyordu normalde. Bu sefer kadin cikti. Yarin bir daha ariycagim
Dentayi kabul etmediler dentasave olmasi lazim fln dedi kadin. Yarin tekrar ariycam donus yaparim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,643
Üyeler
164,537
Son üye
theGomis
Top Bottom