Neler Yeni

Rehber Qumpara bedava 72tl trendyol hediye çeki

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Hocam basima garip bir sey geldi. Ben denta almistim onaylandi. Anneminkindne yainca musteri hizmetleri olmaz dedi anlamadim. Garip. Hatta sey dediler size yanlislikla verilmis falan. Ben yarin bir daha ariycam. Erkek cikiyordu normalde. Bu sefer kadin cikti. Yarin bir daha ariycagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dentayi kabul etmediler dentasave olmasi lazim fln dedi kadin. Yarin tekrar ariycam donus yaparim.
Olmaz bir daha dentasave istiyor

ParlaMert

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Mert
Hocam basima garip bir sey geldi. Ben denta almistim onaylandi. Anneminkindne yainca musteri hizmetleri olmaz dedi anlamadim. Garip. Hatta sey dediler size yanlislikla verilmis falan. Ben yarin bir daha ariycam. Erkek cikiyordu normalde. Bu sefer kadin cikti. Yarin bir daha ariycagim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dentayi kabul etmediler dentasave olmasi lazim fln dedi kadin. Yarin tekrar ariycam donus yaparim.
Dediğime geldik. Sana kapmanyayı bilmeyen kişi denk gelmiş ve 2 adet çeki tanımlamış.
Kapmanya detaylarında DENTASAVE ürünü diyordu zaten . Yani fırsattan yararlanmışsın sen başka kimse faydalanamaz artık.:D
Geçmiş olsun konu kapanmalı bence .(İnsanlar yanlış yönlenmesin.)

byberk06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
319
İsim
Berk
Dediğime geldik. Sana kapmanyayı bilmeyen kişi denk gelmiş ve 2 adet çeki tanımlamış.
Kapmanya detaylarında DENTASAVE ürünü diyordu zaten . Yani fırsattan yararlanmışsın sen başka kimse faydalanamaz artık.:D
Evet boş yere 2 hesap kurdum 👍🏻

F1nerF1rst

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,364
İsim
Hasancan Bekdemir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Bilgisayar Oyunlar Driver Problemleri
Arkadaşlar merhabalar öncelikle konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Hemen konuya gireyim Qumpara adlı uygulamayı illaki duymuşsunuzdur. Ben de yeni keşfettim. Uygulamada kampanyalar var ve aldığınız ürünün faturasını yüklediğiniz de size kampanyada belirtilen urunu veriyor. Bizim yapacağımız kampanya ise A101-Trendyol kampanyası. Kampanyaya her hesaptan 2 kere katılınabiliyor. Oncelikle a101 in uygulamasını indiriyoruz(A101 kapıda değil direk A101) uygulamadan denta markalı iki tane diş fırçası sipariş ediyoruz size kalmis ben çocuk dis fircasi siparis ettim. 2+2=4 TL yapiyor. 4+10(kargo)=14 lira yapiyor. Ardindan 1-2 gun icerisinde fatura pdf olarak geliyor. Faturayı qumparaya yukluyoruz ve 1 gun içinde size olumsuz dönüş saglanıyor. Ama buraya dikkat edin. Olumsuz dönüş saglandiktan sonra siz qumpara müşteri hizmetlerini arıyorsunuz ve hemen onayliyorlar. Sistemde sıkıntı varmiş bu aralar. Uygulamada 50tl Trendyol kodunuz gözüküyor. Ardından bunu trendyola yapıştırıyorsunuz ve 50tl kod geliyor. Oturdugunuz yerden 36+36=72 TL kazaniyorsunuz. Ailenizdeki herkese yaparak 72x4=288tl kar yapabilirsiniz. Sahsen ben yaparak annemin cok istedigi kahve makniesini (400tl) 112 TL ye almiş olacağım. Kodunuzu cuzdana aktariyorsunuz bu arada. İlk rehberim ve telefondan yaptığım icin yazım yanlışları cok fazla kusura bakmayın.
minimum sepet tutarı 75 tl diyor uygulamada

kyagizzz

80+ Bronze
Aynn keriz avlamis gibi bir sey oldum. Yarin tekrar ariycam gene o abi cikar inş.

Top Bottom