Neler Yeni

R25 Mİ SR450 Mİ Alınır

GirayHan

80+ Platinum
Yamaha.

Sebebi

1707654332437.png

GirayHan

80+ Platinum

GirayHan

80+ Platinum
Bunlar niye bajaj gibi bi sistem getirmiyor ki neyse sağol kral
ihtiyaç duyulmuyor çünkü çok satıyorlar. bajaj gibi sistem yamaha'nın sitesine gelse bot basıp alırlar. değişen bişey olmaz. arz talep durumu sıkıntılı. uzun süre de düzelmeyecek. bugün bu paralara çok diyenler seneye keşke diyecek. son 4 yıldır bu durum böyle. alan kazıklandım gibi düşünse de senesi dolunca iyiki almışım diyor. 2. motorum olarak 2021 model bir motorum daha var garajımda mt-25 şehir içi sağa sola giderken kullanıyorum km 750'de. ben bu motoru 2021 yılında bayi fiyatının 10k üstüne aldım ödediğim rakam 117.500 TL idi. şu an 230 bin liralardan satılıyor. verdiğim örneği analiz edersen anlayacaksın ne demek istediğimi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mithat Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ihtiyaç duyulmuyor çünkü çok satıyorlar. bajaj gibi sistem yamaha'nın sitesine gelse bot basıp alırlar. değişen bişey olmaz. arz talep durumu sıkıntılı. uzun süre de düzelmeyecek. bugün bu paralara çok diyenler seneye keşke diyecek. son 4 yıldır bu durum böyle. alan kazıklandım gibi düşünse de senesi dolunca iyiki almışım diyor.
Doğru söylüyorsun hocam. RS200 hakkında düşüncelerin neler ? Profilde yazan motor şuan sende mi hedef mi yoksa :)

GirayHan

80+ Platinum
Doğru söylüyorsun hocam. RS200 hakkında düşüncelerin neler ? Profilde yazan motor şuan sende mi hedef mi yoksa :)
rs200 güzel motor parasını hak ettiğini düşünüyorum. satın alınabilir. pekte üzmez. ikinci eli de hızlı.

imzada ki motorum hayal değil devamlı kullandığım makinam. ikinci makinamda mt25 bir yukarda yazdım onu da sağa sola şehir içi kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mithat Özdemir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
rs200 güzel motor parasını hak ettiğini düşünüyorum. satın alınabilir. pekte üzmez. ikinci eli de hızlı.

imzada ki motorum hayal değil devamlı kullandığım makinam. ikinci makinamda mt25 bir yukarda yazdım onu da sağa sola şehir içi kullanıyorum.
Evet anladım hocam son olarak bi kask öneriniz de var mıdır ls2 stream evo önerisi geldi baya

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
R25 gerçekten güzel, kullanmak nasip olmadı ama classının lideri. Bu parayı hak eder mi dersen bence etmez. Ben RS200 kullanıyorum. Yetiyor, karizmasıda dikkat çekiyor bakım ucuz parça ucuz usta çok piyasa var. O paraya eski kasa R1 alır piston segman yeniler kullanırsın en azından 4 silindir motor, tipi gibi gidişi de var. Tabi şehir içi çok yorar. Daha çok hafta sonu şile yoluna gitmelik motor 😁

GirayHan

80+ Platinum
Evet anladım hocam son olarak bi kask öneriniz de var mıdır ls2 stream evo önerisi geldi baya
Ben fiber glass kabuğa sahip kasklar harici öneride bulunmuyorum kişisel algılama lütfen.
kask riskli iş polikarbon ( termoplastik ) kaskları öneremem maalesef. motor 1 model eski olsun iyi kaskın olsun.

Lahana

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
yasin çap
Konuya gelirsek beklentin ne ? Gidiş hız olarak 450 sr, piyasa ve yatırım ve komfor olarak r25 derim

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mithat Özdemir
Ben fiber glass kabuğa sahip kasklar harici öneride bulunmuyorum kişisel algılama lütfen.
kask riskli iş polikarbon ( termoplastik ) kaskları öneremem maalesef. motor 1 model eski olsun iyi kaskın olsun.
güzel alınır dediğiniz kask hangisi hocam bütçe vermim hiç bilmiyorum piyasasını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya gelirsek beklentin ne ? Gidiş hız olarak 450 sr, piyasa ve yatırım ve komfor olarak r25 derim
bende de şuan rs200 var hocam. yatırım olsun konfor olsun r25 de hoşuma gidiyor bi arkadaşım r25 yerine sr450 dedi bi sorayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom