The Last Dragonborn
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 18
hayırlı olsun4338 TL
hayırlı olsun4338 TL
Fazla bi' tık.4338 TL arkadaşlar
He o ise iyidirZaten o sistemi aldı özelleştirme yaparak.
GameGarajdaki.
Fazla bi' tık.
Değil.Sistem bu fazla değil bence.Pollux 3A-K - Game Garaj
AMD işlemcili ve güçlü ekran kartı modeline sahip Pollux 3A-K masaüstü oyuncu bilgisayarı en uygun fiyat ve taksit seçeneğiyle GameGaraj'dawww.gamegaraj.com
SSD olarak +45TL olan.
Bellek olarak +26TL olan.
Anakart olarak +152TL olan bence gayet iyi fiyat.
4300TL ye ben daha iyisini bulamadım varsa sen atDeğil.
Biostar anakart bir Gigabyte etmez.
Ryzen 3 1200 AM4'ün yüz karası şurda ileride ekran kartı yükselteyim desen RX 570 üstüne çıkamıyorsun.
8 GB Ram kesinlikle yetersiz.
GPU'nun mükemmel bir soğutmaya sahip olduğunu zannetmiyorum bu yüzden fan yüksek hızda çalışıp ses yapacaktır soğutma yapması için.
4.300 TL'ye sadece ekran kartı ikinci el olan çok daha iyisi toplanabilir bence ayrıca az daha verip 1650 alınmalı.4300TL ye ben daha iyisini bulamadım varsa sen at![]()
Hocam şimdi arkadaş ile uzun zamandır konuşuyoruz 1650 ile aralarında 700TL fark vardı ve bütçesi yoktu. 2.el değil sıfır sistem almak istiyordu 4300`e en iyi bunu bulabildim.4.300 TL'ye sadece ekran kartı ikinci el olan çok daha iyisi toplanabilir bence ayrıca az daha verip 1650 alınmalı.
Oynamıyorsa son çare bu tercih edilebilir evet.Hocam şimdi arkadaş ile uzun zamandır konuşuyoruz 1650 ile aralarında 700TL fark vardı ve bütçesi yoktu. 2.el değil sıfır sistem almak istiyordu 4300`e en iyi bunu bulabildim.
Aynı paralara APU almaktan iyidir diye düşünüyorum.
Yoo sessiz çalışıyor bisey duymuyom benDeğil.
Biostar anakart bir Gigabyte etmez.
Ryzen 3 1200 AM4'ün yüz karası şurda ileride ekran kartı yükselteyim desen RX 570 üstüne çıkamıyorsun.
8 GB Ram kesinlikle yetersiz.
GPU'nun mükemmel bir soğutmaya sahip olduğunu zannetmiyorum bu yüzden fan yüksek hızda çalışıp ses yapacaktır soğutma yapması için.
Sıcaklık kaç derece ? Oyunda'da sessiz mi ?Yoo sessiz çalışıyor bisey duymuyom ben![]()