R3 2200G 450W PSU EKRAN GİDİP GELİYOR HANGİ PARÇA SIKINTILI

efehanma

80+
Reaksiyon skoru
3
Oyunda tarayıcıda sürekli ekran gidip geliyor temassızlık gibi bir şey değil sorun teknik servis sadece arıza tespite 600tl ücret istiyor bi el atın lütfen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem
Ryzen3 2200g 3.50ghz
Xpg 3200mhz 16gb(8+8)
Foem 450w psu
Asus a320m k anakart
Forese nvme m2 ssd

Daha ayrıntılı açıklar mısın bilgisayar ekranı gidip geliyor derken bilgisayar kendisini yeniden mi başlatıyor fakat erkan anlık gidip mi geliyor?

Oyunda tarayıcıda sürekli ekran gidip geliyor temassızlık gibi bir şey değil sorun teknik servis sadece arıza tespite 600tl ücret istiyor bi el atın lütfen cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Sistem
Ryzen3 2200g 3.50ghz
Xpg 3200mhz 16gb(8+8)
Foem 450w psu
Asus a320m k anakart
Forese nvme m2 ssd
hdmi kablosunun doğru çalıştığına eminmisin?

Sistem
Ryzen3 2200g 3.50ghz
Xpg 3200mhz 16gb(8+8)
Foem 450w psu
Asus a320m k anakart
Forese nvme m2 ssd
hdmı veya vga kullanıyorsan farklı kablo dene
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha doğrusu başka kabloyla dene

ayrıca monitörün güç girişini kontrol et

ayrıca monitörün güç girişini kontrol et
Tv ye bağladım ve kabloyu değiştim sorun devam ediyor

Sistem
Ryzen3 2200g 3.50ghz
Xpg 3200mhz 16gb(8+8)
Foem 450w psu
Asus a320m k anakart
Forese nvme m2 ssd
muhtemelen sorun işlemcide eğer onda değilse daha küçük bir ihtimal psu da ramlerde olacağını sanmıyorum fakat ondada olabilir çünkü tarayıcı ve oyun ram işlemciye yüklenir

muhtemelen sorun işlemcide eğer onda değilse daha küçük bir ihtimal psu da ramlerde olacağını sanmıyorum fakat ondada olabilir çünkü tarayıcı ve oyun ram işlemciye yüklenir
Hocam psu önceden temizlemek için açmıştım ve lehimleri söküp tekrar lehimlemiştim gecen gün farkettim bazı kablolar düzgün lehimlenmemiş tekrar lehimledim şuanlık problem yok teşekkür ederim cevaplarınız için

Geri