O zaman anime kızlarıda gerçek2060 TI Hulk kadar gerçek ayrıca 2060 normali bile olsa r1 3100 önermem.
ama benimki full sistemAlınmaz asla çok pahalı
Mesaj otomatik birleştirildi:
O fiyata çok daha iyi sistemler var
Reis senin bütçe neydiBen bir pc toplamak istiyorum. Şöyle bir PC topladım. Sizce iyi mi? @DonanımArsivi
R3 3100 (İşlemci) // B450m S-2h (Anakart) // GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB (Ekran Kartı) // XPG Spectrix D60 3600mhz 8*2 16GB (Ram) // XPG 2TB S40G RGB PCle Gen3*4 M.2 SSD (3500MB Okuma / 3000MB Yazma) // ASUS 27" VG37VQ (Monitör) // Klavye 1000-1400 TL arası // GamePower Sendo (Mouse) // XPG BattleGround (MousePad) // Rampage Drop plus (kulaklık) // ASUS TUF GAMİNG GT301 (Kasa) // Sharkoon 650W 80+ SHP650 (PSU)
Linç yemenin sebebi troll konu açman akıllı arkadaş.Cek oradan BiR DuRBOK(s) yeeğNim.
Kendi troll konum(linç yedim): https://forum.donanimarsivi.com/konu/turbox-karsitligi-sacmaligi.355380/
Başaramadık abi.
Çok zevkli bir şey neden acaba ya?Linç yemenin sebebi troll konu açman akıllı arkadaş.
knk benim bütçe şuan karışıkReis senin bütçe neydi
hmm3 3100 + RTX 2060 önermem darboğaz olacaktır
Sistemi almayacaksın değil mi çünkü çok kötüknk benim bütçe şuan karışık
hmm
psu f/p psu. klavyede iyi bir klavye almak istiyorum. 2tb ssd ise ben hdd kullanmak istemiyorum çünkü hdd gerçekten çok yavaşHocam psu kötü.Klavyeye 1000 TL den fazla vermek mantıksız.2 TB SSD size pahalıya patlar.Bunlara para yatiracaginiza adam gibi sistem toplayın
oc yapmayı bilmiyorumOC Yaparsanız GPU kullanım değerleri daha da yükselecektir.