M m2ran 80+ Katılım 20 Ağustos 2024 Mesajlar 32 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Mehmet Turan ERKEK 21 Ağustos 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 corez yazmış: yazılım taraflı daha stabil ve performanslı calıstıgı durumlardan dolayı Devamı için tıklayın... peki bana öneri olarak link atabilir misin? Nvidia olduğunu nasıl anlayacağım. Sitelerden baktığım zaman hiçbirinde Nvidia olduğu belirtilmiyor.
corez yazmış: yazılım taraflı daha stabil ve performanslı calıstıgı durumlardan dolayı Devamı için tıklayın... peki bana öneri olarak link atabilir misin? Nvidia olduğunu nasıl anlayacağım. Sitelerden baktığım zaman hiçbirinde Nvidia olduğu belirtilmiyor.
corez 80+ Bronze Katılım 2 Mayıs 2024 Mesajlar 713 Dahası Reaksiyon skoru 317 İsim Mert Uysal 21 Ağustos 2024 #15 m2ran yazmış: peki bana öneri olarak link atabilir misin? Nvidia olduğunu nasıl anlayacağım. Sitelerden baktığım zaman hiçbirinde Nvidia olduğu belirtilmiyor. Devamı için tıklayın... 4070 hepsi
m2ran yazmış: peki bana öneri olarak link atabilir misin? Nvidia olduğunu nasıl anlayacağım. Sitelerden baktığım zaman hiçbirinde Nvidia olduğu belirtilmiyor. Devamı için tıklayın... 4070 hepsi