oyun performansı daha iyi diyorlardı forumda ondan baya şaşırdım al dedim onada sonra karşılaştırdık ama öyle durmuyorRyzen 3 için mi öyle diyorlar? Eğer 3 3100 içinse o fiyata en iyi işlemci olduğu içindir 900 liraya en f/p işlemci
2-3 fps fark eder.Alakası yok.
3000 ile 3200 arasındaki fps farkı 0
3100 tekli çekirdek performansı daha iyinasıl yani ryzen 5 2600 ryzen 3 3100 den daha iyi değil mi
bende 1080p 75 hz monitör var onda 720p monitör var 60 hz(1080p 144hz sipariş verdi). bende aynı çözünürlüğe çektik baktıkOyunlardaki ayarlarınızın aynı olduğundan emin misiniz ? çünkü 3100 olan sistemin daha çok fps alması gerekiyor.
Bu durum oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlarda fark çokken bazı oyunlarda fark azdır.hepsinde ben 3-5 fps yüksek alıyorum
pc ilk açtığımız gibi yaptık testleriOyun ayarları
Arkada açık olan programlar
V.S V.S çok etki eden şeyler.
Aynı şartlarda CS:GO gibi işlemciye yük bindiren oyunda mesela 3100 30-40 fps fark atıyor.
Ekran kartına yük bindiren oyunlarda ise kafa kafaya.
Alakası yok. Sıfırlayın ozaman ikinizde sadece Driver/CS kurun öyle yapın.PC ilk açtığımız gibi yaptık testleri
benim ekran kartı 80 derece onun 68 derece çalışıyor çift fan var onda tabiBu durum oyundan oyuna değişir. Bazı oyunlarda fark çokken bazı oyunlarda fark azdır.
FPS her şey etki edebilir
Sıcaklıklar
Oyun ayarları
kullandığınız kart modelleri (mhz farkı)
Ram frekans farkı
Arkada açık olan programlar.
resmi sitelerden indirip kurdukAlakası yok. Sıfırlayın ozaman ikinizde sadece Driver/CS kurun öyle yapın.
arkada çalışan uygulamalar illaki vardır görev yöneticisinden bakcaktınız.PC ilk açtığımız gibi yaptık testleri
Herşeyi yanlış anlıyorsunuz, sinirim bozuldu ben gidiyorum.benim ekran kartı 80 derece onun 68 derece çalışıyor çift fan var onda tabi
Mesaj otomatik birleştirildi:
resmi sitelerden indirip kurduk ben farklı program kurup driver kurmaya karşıyım
oyun haricinde sade msi after burner yüklü ikimizdedearkada çalışan uygulamalar illaki vardır görev yöneticisinden bakcaktınız.