James Gg
80+ Platinum
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 8,357
- İsim
- James Gg
- İlgilendiği Kategoriler
- Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
- Bütçe
- 3000
B450M-K II VS B450M S2H HANGİSİ DAHA AVANTAJLI UPDATE VE PERFORMANS KONUSUNDA ?
Ryzen 3 3200g
RAM
Bütçem için kesin bişey diyemiyorum şuanki pcmi satarsam geçmek istiyorum.Seçtiğim şeylerde herhangi bi uyuşmazlık varsa belirtirseniz memnun olurum 2.3. nesil desteklediğini biliyorum ama...
r3 3200g kaç yıl götürür tahmini sizce ramleri temsili attım daha uyguna bulabilirim belki biraz daha araştırırsam,anakartıda ilerde takabileceğim yeni nesil işlemcileri desteklemesini önemsiyorum açıkcası başka önerileriniz varsa bekliyorum.Teşekkürler.Max bütçe işlemci+ram+anakart için 3 k diyebiliriz.
Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
ASUS PRIME B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) - Anakart ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1021802729
ASUS PRIME B450M-K II AMD B450 Soket AM4 DDR4 4400MHz(O.C.) - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Ryzen 3 3200g
Ryzen 3 3200g (dahili ekran kartlı Vega 8) - İşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Parçaları sahibinden.com'da - 1041905276
Ryzen 3 3200g (dahili ekran kartlı Vega 8) - İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
RAM
RAM Bellek ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
RAM Bellek ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Bütçem için kesin bişey diyemiyorum şuanki pcmi satarsam geçmek istiyorum.Seçtiğim şeylerde herhangi bi uyuşmazlık varsa belirtirseniz memnun olurum 2.3. nesil desteklediğini biliyorum ama...
r3 3200g kaç yıl götürür tahmini sizce ramleri temsili attım daha uyguna bulabilirim belki biraz daha araştırırsam,anakartıda ilerde takabileceğim yeni nesil işlemcileri desteklemesini önemsiyorum açıkcası başka önerileriniz varsa bekliyorum.Teşekkürler.Max bütçe işlemci+ram+anakart için 3 k diyebiliriz.