Ben de ramden dolayı diye düşündüm ssd kaynaklı olabilir mi peki?RAM sıkıntı yapıyor olabilir dostum. Yine de sıcaklıkları kontrol et.
SSD'nin modeline bağlı. Kronik sorunlu ise olabilir.Ben de ramden dolayı diye düşündüm ssd kaynaklı olabilir mi peki?
monitör çözünürlüğün ne ssd ne bad sectör ve hız testi yap
Oyun 100 FPS aslında FPS de düşme bile gözlemleyemiyorum ama oyun uyarı veriyor tabi kırmızı olarak.Tamamen ultrada oynamayın.
Windowsu güncel tutun.
Sürücüleri güncel tutun.
Arka planda fazla uygulama açmayın.
Ping değerlerinizi kontrol edin.
PSU kaliteli değil ise beslemede sorun çıkarabilir.
SSD kronik sorunlu olabilir.
Sistem sıcaklı değerlerini de kontrol edin.
knk o çözünürlükte drop yemen gayet normal işlemciye darboğaz oluyor çözünürlük ne kadar az olursa o kadar az ekran kartı kullanılır az fps alırsın işlemciye yük binerAlıntıyı görüntüleSSD için test de yaptırdım bu arada.
SSD modeli https://www.vatanbilgisayar.com/cru...b-s-3d-nand-ssd-okuma-540mb-yazma-500mb-.html
Oyun 100 FPS aslında FPS de düşme bile gözlemleyemiyorum ama oyun uyarı veriyor tabi kırmızı olarak.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör çözünürlüğüm 1360x768
Bad sectör testi yaptım hiç bir sıkıntı yok diskte.
Hız testi derken? Anlamadım internet diyorsanız o da iyi.
Sistem sıcaklıklarına bakacağım şimdi.
Bütçen varsa RAM al. 16gb RAM olsun.Arkadaşlar şuanda napsam bu drobu yok edebilirim?
Düşük ayarlara al oyunu. Belki geçebilir veya idare edebilirsin.Yani RAM alabilmeme kadar bu oyunu dona dona mı oynayacağım .