Neler Yeni

R5 1600-Rx 570 4GB Sistem Ne Kadar Eder?

Combat008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Combat ailey
ASUS B450 S2H
MSİ ARMOR RX 570 4GB
16 GB RAM XPG
AMD RYZEN 5 1600
RAMPAGE POWER S. 600 WOLT BRONZE 80+ PLUS
SAMSUNG C24F390 75 HZ MONİTÖR
EXPER 60 HZ MONİTÖR
RGB KASA
GOMAZ KLAVYE
RAMPAGE mouse
RAMPEGE OYUNCU KULAKLIGI

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
ASUS B450 S2H
MSİ ARMOR RX 570 4GB
16 GB RAM XPG
AMD RYZEN 5 1600
RAMPAGE POWER S. 600 WOLT BRONZE 80+ PLUS
SAMSUNG C24F390 75 HZ MONİTÖR
EXPER 60 HZ MONİTÖR
RGB KASA
GOMAZ KLAVYE
RAMPAGE mouse
RAMPEGE OYUNCU KULAKLIGI
dostum rampage oyuncu kulaklıgı gibi bir ifade kullanırsan modelini tam bilemeyiz biraz daha detaylı bilgi verebilir misin

Edward Norton

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Halis Özer
parçaların durumu nasıl

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
Hocam bütün ekipmanlarla verdiğiniz için yine bi 7 7.5k gibi bir ederi olur tahminimce ama ben şahsen 5bin bile vermem birde depolama olarak ne kullanıyosun yazmamışın

Combat008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Combat ailey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
VALORANT 7/24 SORUNSUZ
ANCAK HİKAYE TABANCLI BİR OYUNA GİRİNCE GRİ EKRAN VERİYOR
NEYİ YAPSAM OLMDI TERMAL MACUNLAR COOL MASTER NEW EDİTİON İLE DEĞİŞİLDİ AMA HALA AYNI O YÜZDEN ONA GÖRE FİYATA VERECEM BU HALDE
Mesaj otomatik birleştirildi:

VALORANT 7/24 SORUNSUZ
ANCAK HİKAYE TABANCLI BİR OYUNA GİRİNCE GRİ EKRAN VERİYOR
Hocam bütün ekipmanlarla verdiğiniz için yine bi 7 7.5k gibi bir ederi olur tahminimce ama ben şahsen 5bin bile vermem birde depolama olarak ne kullanıyosun yazmamışın
450 SSD HOCAM UPRAGE YAPACAM SATARSAM

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
valorant ta işlemci yüke biner ekran kartının pek bi işlevi kalmıyo ekran kartını yüke sokucak başka oyun yonadınzımı veya furmarkta test ettinzmi ?

Combat008

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Combat ailey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
valorant ta işlemci yüke biner ekran kartının pek bi işlevi kalmıyo ekran kartını yüke sokucak başka oyun yonadınzımı veya furmarkta test ettinzmi ?
Furmark STRES TESTİNE KOYDUGUMDA BİTENE KADAR BEKLEDİM GRİ EKRAN VERİP KAPANMADI
AMA HİKAYE TABANCI 1 SAAT ÖNCE DENEDİĞİM S.G.WARİROR3 GİBİ OYUNU OYNAYINCA VERİYOR HDIM 2.0 KABLO ALDIM AYNI
EKRAN KARTINI STRES TESTİNE KOYUNCA KAPANMIYOR AMA OYUNA GİRİNCE KAPANIYOR BU YÜZDEN VALORANT DISINDA HİKYE TABANCI FPS OYUNLARI OYNAYAMIYORUM 1 AYDIR HER YERİ ARADIM ARAŞTIRDIM 550 CORSAİR POWER S. BU GÜN DEĞİŞTİM RAMPAGE 600 W ALDIM AMA YİNE AYNI HATA HOCAM

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
Furmark STRES TESTİNE KOYDUGUMDA BİTENE KADAR BEKLEDİM GRİ EKRAN VERİP KAPANMADI
AMA HİKAYE TABANCI 1 SAAT ÖNCE DENEDİĞİM S.G.WARİROR3 GİBİ OYUNU OYNAYINCA VERİYOR HDIM 2.0 KABLO ALDIM AYNI
EKRAN KARTINI STRES TESTİNE KOYUNCA KAPANMIYOR AMA OYUNA GİRİNCE KAPANIYOR BU YÜZDEN VALORANT DISINDA HİKYE TABANCI FPS OYUNLARI OYNAYAMIYORUM 1 AYDIR HER YERİ ARADIM ARAŞTIRDIM 550 CORSAİR POWER S. BU GÜN DEĞİŞTİM RAMPAGE 600 W ALDIM AMA YİNE AYNI HATA HOCAM
power dan olacağını düşünmüyorum power sup iyi ekran kartındada arıza gözükmüyor peki sadece bu oyundamı böyle yoks bütün hikaye tabanlı oyunlardamı böyle

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sedat Sonay
power dan olacağını düşünmüyorum power sup iyi ekran kartındada arıza gözükmüyor peki sadece bu oyundamı böyle yoks bütün hikaye tabanlı oyunlardamı böyle
rdd2 a.c origins gta 5 aynı hocam 8 aydır böyle yoruldum artık yemin ederim cıkamıyorum işin içinden diğer hesabıma giremedim k bakmayın yazamadım

ByEmre

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Emre Yılmaz
ekran kartını başka bilgisayarda deneme şansınız varmı ekran kartı kaynaklı bir problem değil gibi duruyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Sedat Sonay
ekran kartını başka bilgisayarda deneme şansınız varmı ekran kartı kaynaklı bir problem değil gibi duruyor
malesef çevrem yok acaba kısa devremi diye şüphe ettim silkroad online oynuyorum orda ph bot diye bir yazılım var bot 7/27 acık hani pc kapansa diyecem kısa devra yapmıs bu yüzden artık ne yapacağımı şaşırdım hocam kime anlatsam tabiri caizse parkinson gibi tedavisi yok diyor artık bittim diyebilirim :)

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,316
İsim
Fenasi Kerim durmaz
Caps kapasan ???

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,860
Üyeler
165,598
Son üye
cemo3445
Top Bottom