r5 1600af termal macun

Wojoexe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
373
İçinden soğutucusu çıkıyor ve bu soğutucunun altında termal macun uygulanmış şekilde duruyor. Termal macun almanıza gerek yok.

İçinden soğutucusu çıkıyor ve bu soğutucunun altında termal macun uygulanmış şekilde duruyor. Termal macun almanıza gerek yok.
Kesin olur değil mi termal macun? Bazen işlemcilerin orjinal soğutucularını çıkartıp başka soğutucu koyuyorlarmış sanırım öyle bir durum olabilir mi?

Kesin olur değil mi termal macun? Bazen işlemcilerin orjinal soğutucularını çıkartıp başka soğutucu koyuyorlarmış sanırım öyle bir durum olabilir mi?
Kesin olur termal macun. Eğer soğutucunun altında termal macun olmazsa o kullanılmış veya değiştirilmiş demektir. Hakkınızı isteyin eğer öyle bir şey olursa.

Kesin olur termal macun. Eğer soğutucunun altında termal macun olmazsa o kullanılmış veya değiştirilmiş demektir. Hakkınızı isteyin eğer öyle bir şey olursa.
Tamamdır teşekkürler. Bu termal macunlu gelme olayı sadece ryzen işlemcilere özel mi?

Yok. Bir işlemcinin kendi soğutucusu varsa termal macun olması zorunlu.
Tamam son sorum buda :) Aldığım site hakkında bilginiz var mı birkaç kişiye sordum ancak sizinde fikrinizi alayım almadan önce.

Aga ben açtım termal macun sürülüydü fanda daha kasayı almadım elime felan yapıştı termal macun acaba kurur mu 4 5 gün dursa

Tamam son sorum buda :) Aldığım site hakkında bilginiz var mı birkaç kişiye sordum ancak sizinde fikrinizi alayım almadan önce.
Site güvenli bir site, en azından şimdiye kadar sorununu görmedim.

Site güvenli bir site, en azından şimdiye kadar sorununu görmedim.
Aldım işlemciyi. Her şeyi toparladım sistemde bi ekran kartı kaldı. Onu da 1660 super alacağım yarın gaming gecesinde çıkar inşallah.

Aldım işlemciyi. Her şeyi toparladım sistemde bi ekran kartı kaldı. Onu da 1660 super alacağım yarın gaming gecesinde çıkar inşallah.
İnşallah. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.

İnşallah. Şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Teşekkürler çok yardımınız dokundu. Parçalar sağ salim bir gelsin ayağa kaldırayım sistemi bi teşekkür konusu açacağım hepiniz için :)

Geri