Genellikle bir sorun yaratmıyor. Belki BIOS güncellemeleriyle onlara da destek vermişlerdir.Bu videoda R5 2600 ile a520 uyumlu çalışıyor gözüküyor fakat biraz araştırdım uyumlu gözükmüyor.
Aldiktan sonra bir sorun yaşamam değil mi? Tam bilmiyorum mesela pcyi açınca bios ekraninda bios guncellemesi falan istermi istese de yapılabilir mi?Genellikle bir sorun yaratmıyor. Belki BIOS güncellemeleriyle onlara da destek vermişlerdir.
BIOS'ları güncel geliyor. Ben 3 hafta önce MSI A520M-A Pro anakart aldım. Onda da Ryzen 3 3200G ile Ryzen 5 3400G desteği yok yazıyordu ama sorunsuz çalıştı. İşlemciyi taktığınız gibi direkt görüntüyü vermesi gerek hocam. BIOS falan güncellemenize gerek kalmaz. Sorunsuz çalışması lazım. En uygun burası satıyor sanırım. https://www.trendyol.com/gigabyte/a...10?boutiqueId=61&merchantId=106198&v=tek-ebatAldiktan sonra bir sorun yaşamam değil mi? Tam bilmiyorum mesela pcyi açınca bios ekraninda bios guncellemesi falan istermi istese de yapılabilir mi?
Hocam üretim tarihi yeniyse bios güncel geliyor 5. Nesile kadar çoğu direk açılıyor.2. El tarafında garantili bir sekilde kutusunda sıfır 1750 TL ye buldum
hocam üste 400 atmaya değer bence sıfırı için2. El tarafında garantili bir sekilde kutusunda sıfır 1750 TL ye buldum