r5 2600 işlemcim çok ısınıyor pc kapatıyor fortnite oynuyorum işlemcim 101 dereceyi görüp kapanıyor ve üstüne ghz değeri de 3.20 lere düşüyor aynı işlemcilere sahip olan arkadaşlarımın işlemcileri 3.70 3.80 ghz de çalışırken benim 3.20 ye düşüyor
değil stok fanı sökmeyi bilmiyorumbendede vardı işlemci stok fanın kanalları temizmi
yüksek ihtimalle stok soğutucunun kanalları tozla dolmuştur o yüzden hava almıyordur
stok fanı sökmene gerek yok yakınındaki bir lastikçide araba tamircisinde hava tabancaları oluyor yada tanıdık birinde hava tabancasıyla işlemci stok fanın içine hava verdir sorunun çözülecektirdeğil stok fanı sökmeyi bilmiyorum
eyw knk kulak pamuğuyla sildim min 3.50 ghz görüyostok fanı sökmene gerek yok yakınındaki bir lastikçide araba tamircisinde hava tabancaları oluyor yada tanıdık birinde hava tabancasıyla işlemci stok fanın içine hava verdir sorunun çözülecektir
ve mümkünse internette videoları var stok soğutucu nasıl çıkarılır termal macun nasıl sürülür gibi videolar izleyerek değişimini yapabilirsin termal macunun