Neler Yeni

r5 2600 işlemcim çok ısınıyor ve pc kapatıyor

Hokaree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mehmet kaan kara
r5 2600 işlemcim çok ısınıyor pc kapatıyor fortnite oynuyorum işlemcim 101 dereceyi görüp kapanıyor ve üstüne ghz değeri de 3.20 lere düşüyor aynı işlemcilere sahip olan arkadaşlarımın işlemcileri 3.70 3.80 ghz de çalışırken benim 3.20 ye düşüyor

bendede vardı işlemci stok fanın kanalları temizmi
yüksek ihtimalle stok soğutucunun kanalları tozla dolmuştur o yüzden hava almıyordur

değil stok fanı sökmeyi bilmiyorum
stok fanı sökmene gerek yok yakınındaki bir lastikçide araba tamircisinde hava tabancaları oluyor yada tanıdık birinde hava tabancasıyla işlemci stok fanın içine hava verdir sorunun çözülecektir
ve mümkünse internette videoları var stok soğutucu nasıl çıkarılır termal macun nasıl sürülür gibi videolar izleyerek değişimini yapabilirsin termal macunun

Hokaree

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
mehmet kaan kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stok fanı sökmene gerek yok yakınındaki bir lastikçide araba tamircisinde hava tabancaları oluyor yada tanıdık birinde hava tabancasıyla işlemci stok fanın içine hava verdir sorunun çözülecektir
ve mümkünse internette videoları var stok soğutucu nasıl çıkarılır termal macun nasıl sürülür gibi videolar izleyerek değişimini yapabilirsin termal macunun
eyw knk kulak pamuğuyla sildim min 3.50 ghz görüyo

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,382
Üyeler
159,766
Son üye
yigitdenizman
Top Bottom