Neler Yeni

R5 2600 Ryzen balanced power plan

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
Windowsun kendi dengeli ayarında 2.6 ghzlere kadar düşüyor ryzen dengeli güç planına alınca ise 3.7 ghzte duruyor idle ama pek sıcaklıklar değişiyor gibi değil bana biraz garip geldi sorayım dedim. Sıcaklıklar (ev içerisi minimum 35 derece dışarısı 33 gözüküyor) 46 ile 55 arasında gidiyor idle, oyunlar içerisinde 65 üstü görmedim.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sana kalmış o. Ben şahsen Windows'un kendi ayarını kullanmazdım, yüksek boost frekans değerlerini boştayken bile görmek beni mutlu ediyor :D.

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sana kalmış o. Ben şahsen Windows'un kendi ayarını kullanmazdım, yüksek boost frekans değerlerini boştayken bile görmek beni mutlu ediyor :D.
Sence sıcaklıklar nasıl yani elbette havalardan dolayı sıcak olacak ve ev içerisindeki sıcaklığı ölçemiyorum maalesef fakat dışarısının 33 olduğunu ve evin içerisine göre çok daha serin olduğunu söyleyebilirim

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Sence sıcaklıklar nasıl yani elbette havalardan dolayı sıcak olacak ve ev içerisindeki sıcaklığı ölçemiyorum maalesef fakat dışarısının 33 olduğunu ve evin içerisine göre çok daha serin olduğunu söyleyebilirim
Boşta gayet güzel sıcaklıklar bence. Bir şey yapmaya gerek yok.

Top Bottom