akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
yani? 40WATT çokda büyük bir kayıp değil hocam.Grup düzenleme var, 12v kaybı fazla.
yani? 40WATT çokda büyük bir kayıp değil hocam.Grup düzenleme var, 12v kaybı fazla.
yani? 40WATT çokda büyük bir kayıp değil hocam.
rakiplerini atarmısın?Büyük bir kayıp, grup düzenlemeye işarettir bu bir. İkincisi AC-DC dönüştürmenin de işaretçisi olabilir bu iki.
Rakipleri 0-20W arası gezerken 40W iyi mi kötü mü?
rakiplerini atarmısın?
Cougar fiyatı iyiymiş bu arada.COUGAR CGR-ST-600 XTC 600W 80+ Bronz Güç KaynaÄı Siyah
COUGAR CGR-ST-600 XTC 600W 80+ BRONZ G?? KAYNA?Iwww.mediamarkt.com.tr
FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP HV PRO FSP550-51AAC 550W Power Supply özelliklerini incele, 1.924,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
HV Pro tamamını veriyor, XTC'de 12W kayıp var.
Rakipleri, bunlar.
Cougar fiyatı iyiymiş bu arada.
şaka maka ben bu FSP Hydro K'Yı 4-5 ay önce 350TL ye görüyordum ne ara bu kadar zam yemiş bunlar ya.
Ürünü aldım teşekkür ederimCougar CGR-STX-600 600W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Cougar CGR-STX-600 600W Power Supply özelliklerini incele, 2.059,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Şu yeterli gelir sizin sisteme, biraz aşmak lazım bütçeyi.
Hayırlı olsun hocam.Ürünü aldım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun hocam.
Ürünü aldım teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim değerler mükemmelHayırlı olsun, güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim değerler mükemmel
Evet direk mağazadanMağazadan mı aldınız? Çok hızlı oldu da ondan sordum.
XTC seviyesinin en iyi üyesi 600W'lık model, diğer modellerde 12v kaybı biraz daha fazla.