Ilk 2 3 sene takmicam kardesim,marka onerebilecegin var mi...?Sanki o işlemciye o psu bütçesi fazla gibi geldi bana ekran kartı takmayacaksaniz 400w korumalı bir şeyler iş görür gibi
Ortalama olarak 600 w olanı alınılabilir ileri dönüştü olur bence![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Selam arkadslar r5 3400g ile apu bir sistem topluyrum,f/P psu onerebilirmisiniz
Butce 450 TL...
Biraz forumu bıraktım birakalı 40 tl artmış sjjsjsj![]()
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz FSP Hydro K 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! FSP Hydro K 500W Power Supply özelliklerini incele, 2.011,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
bir 1650 super taksa rahat besler gerek yok 600w ye.O zaman bütçe gerekli ileride bir daha psu almana gerek kalmaz bence ne takarsın ekran kartı olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ortalama olarak 600 w olanı alınılabilir ileri dönüştü olur bence
O zaman bütçe gerekli ileride bir daha psu almana gerek kalmaz bence ne takarsın ekran kartı olarak
Ortalama olarak 600 w olanı alınılabilir ileri dönüştü olur bence
80 + varmi,yoksa psu icin cok onemli bir ozellik mi...?Biraz forumu bıraktım birakalı 40 TL artmış sjjsjsj
Hocam fsp hydro 80 + ile sizin onerdiginiz arasinda ne fark var....?![]()
80+ olması bir psu olması için bir artıdır ancak psu nun bence en önemlisi korumasının olması korum derken elektrikler kesilir bir anda elektrik fazla gelir elektrik gerilimi artar azalır bu durumlarda psu nün büyük bir önemi var eğer psun kötüyse bilgisayarının herhangi bir yeri yanabilir harddiskindeki yada ssd burayı tam bilmiyorum ikisinden biri ya da ikiside işte içindeki bilgilerin gidebilir işte bu yüzden korumalar önemlidir.80 + varmi,yoksa psu icin cok onemli bir ozellik mi...?
Hocam fsp hydro 80 + ile sizin onerdiginiz arasinda ne fark var....?