Neler Yeni

R5 3500x li 1650 super sistem nasıl

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Elraen parvayı r5 3500x 1650 super yaptim 5158 tuttu bunu almalımiyim ilerde 2060 takmayi dusunuyorum
5300 5400 bütçem var hazır sistem alıcam öneriniz varsa alabilirim
Gamegaraj düşünmüyorum onun haricinde herhangi bir site olabilir

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Neden Gamegaraj düşünmüyorsun?

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
Neden Gamegaraj düşünmüyorsun?
Ssd sorunlu diyorlar psu ve kasa güvej vermiyor
Ilk defa bilgisayar alıcam sorun çıksın istemiyor sorunsuz parçalara yönelmek istiyorum

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Ilk defa bilgisayar alıcam sorun çıksın istemiyor sorunsuz parçalara yönelmek istiyorum
SSD'yi iptal et ve başka siteden al. Kasanın neyi güven vermiyor? PSU'yu da kullananlar var forumda, sıkıntı yaşayanı görmedim. Daha sorunsuz parçalara yönelmek istiyorum demişsin de parçalar sorunlu bile değil. Senin kararın, 5100 tl'ye 1650 Super kazık yemekten başka bir şey değil.

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Gamegaraj'daki kasa ve PSU'lar gayet iyi, şu zamana kadar sorun yaşayana denk gelmedim... Onun dışında SSD'yi farklı bir yerden alma seçeneğini sana sunuyorlar zaten. Marka takıntın varsa orası ayrı...

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
SSD'yi iptal et ve başka siteden al. Kasanın neyi güven vermiyor? PSU'yu da kullananlar var forumda, sıkıntı yaşayanı görmedim. Daha sorunsuz parçalara yönelmek istiyorum demişsin de parçalar sorunlu bile değil. Senin kararın, 5100 TL'ye 1650 Super kazık yemekten başka bir şey değil.
Tamamdır siteye bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamegaraj'daki kasa ve PSU'lar gayet iyi, şu zamana kadar sorun yaşayana denk gelmedim... Onun dışında SSD'yi farklı bir yerden alma seçeneğini sana sunuyorlar zaten. Marka takıntın varsa orası ayrı...
Marka takıntım yok ssd başka bir yerden alıp takmak zor geliyor bide flasha w10 kurdurabileceğim bir yer yok bunları göz onünde bulundurarak tercih etmeyi düşünmüyordum ama bakıcam

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag

Asag

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,862
İsim
Asag
Tamamdır siteye bakıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Marka takıntım yok ssd başka bir yerden alıp takmak zor geliyor bide flasha w10 kurdurabileceğim bir yer yok bunları göz onünde bulundurarak tercih etmeyi düşünmüyordum ama bakıcam
İnternet kafeden USB'ye Win 10 atıp eve geldiğinde kurarsın hiç zor değil, SSD montajı için de videolar var... Emin ol bunu yapmana değer.

VirtudeN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
649
İsim
Erdem
İnternet kafeden USB'ye Win 10 atıp eve geldiğinde kurarsın hiç zor değil, SSD montajı için de videolar var... Emin ol bunu yapmana değer.
Tamamdır teşekkür ederim

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,253
Üyeler
167,280
Son üye
thePsycho