Neler Yeni

r5 3600 5700xt bilgisayar oyun ortasında kapanıyor

özür dilerim, yanlis okmusun veya yanlis forum gelmisin. benim hata.
lakin simdi okudum tekrardan.

senin ekran karta bios update yaptin mi ?
veya ikinci olarak driver new install etin mi ?

system anakart bios yap veya agesa driver indir.

gpu sicaklik ne kadar ?
gpu z download et ve takip et
veya hw info.
HwInfodan aldığım ss'i yukarıda bir yerde koydum. AMD'nin sitesinden rx 5700xt'yi seçtikten sonra çıkan driver'ları kurdum. Format attıktan sonra anakartıma bios update yapmadım eğer bahsettiğiniz şey bu ise çünkü ekran kartı bios update diye bir şey duymadım. Tekrar bios update yapmama sebebim zaten formattan önce bios update yapmıştım ve halen kapanıyordu. Tüm driverları düzgün bir şekilde yükledim.

HwInfodan aldığım ss'i yukarıda bir yerde koydum. AMD'nin sitesinden rx 5700xt'yi seçtikten sonra çıkan driver'ları kurdum. Format attıktan sonra anakartıma bios update yapmadım eğer bahsettiğiniz şey bu ise çünkü ekran kartı bios update diye bir şey duymadım. Tekrar bios update yapmama sebebim zaten formattan önce bios update yapmıştım ve halen kapanıyordu. Tüm driverları düzgün bir şekilde yükledim.
gpu bios update oluoyor, heleki 5700xt ve 5700 modelerde.

GPU biosu nasıl güncelleyebileceğimi gösteren bir video var mıdır yardım edebilir misin?
dostum ekran kartin fabrika sayfaya gidiyorsun ve ordan firmware bios tikliyon .
download ve install.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum ekran kartin fabrika sayfaya gidiyorsun ve ordan firmware bios tikliyon .
download ve install.
GPU biosu nasıl güncelleyebileceğimi gösteren bir video var mıdır yardım edebilir misin?
modeli nedir ? sana linki atim

Ekran kartında görebildiğim kadarıyla bir sorun yaşamadım zaten ekran kartı diyorsunuz bana burda. Ben de biliyorum TUF serisinin fazla ısındığını ancak o sırada o sistemi özelleştirirken sadece TUF seçeneği vardı ve benim kendim toplayacağım sistemden 1000 TL daha ucuzdu. Tek ekran kartını iade edebiliyorsam en yakın zamanda ederim zaten. Ancak bu sistemin sorununun ekran kartından kaynaklandığını sanmıyorum ben. Verileri size de attım zaten ısınıyor tamam ama bilgisayarı kapatan şey bu değil. Yarın garantiye göndereceğim.

Bu video'yu kendi hazır sisteminde TUF serisi ekran kartını önerdikten sonra paylaştı :). Zaten sistemi de ya bu ekran kartıyla alacaktım ya hiç almayacaktım.
bu videodan oncede olaylar patlamıştı

bu videodan oncede olaylar patlamıştı
Ekran kartının sorunlu olduğunu biliyordum ancak bilgisayarımı kapatıcak derecede olduğunu düşünmüyordum.

download ve install.
Dostum, sorun şu an çözülmüşe benziyor, gpu hotspotta 5-10 derecelik bir düşüş oldu. Maks 95 görüyorum şu an, oyuna biraz daha devam edip bakmam gerekiyor, kapanırsa haber veririm.

Ekran kartının sorunlu olduğunu biliyordum ancak bilgisayarımı kapatıcak derecede olduğunu düşünmüyordum.

Dostum, sorun şu an çözülmüşe benziyor, gpu hotspotta 5-10 derecelik bir düşüş oldu. Maks 95 görüyorum şu an, oyuna biraz daha devam edip bakmam gerekiyor, kapanırsa haber veririm.
okey dostum

Geri