SSD nin montajını videolardan kolayca yaparsın kasaya montajlayıp kablosunu anakarta takacaksın bu kadar, monitörü zaten bağlayıp nasıl gönderecekler ? başka yerden nasıl alıyorsan o şekilde paketinde gönderecekler.SSD'yi, monitör'ü başka yerden almamı öneriyorsun, nasıl montajlanacak?
Zannedersem ilk hatadan bahsediyorsun Hadi diyelim 3500X, 1660S yaptım sistemi. Odyssey gibi multi-core performansı yüksek işlemci isteyen oyunlarda büyük ihtimal batıyorum ve oyun piyasası her geçen gün büyük bir hızla multi-core evrenine giriş yapıyor. 3600'ün o dönem altından kalkacağını düşündüğümden bu işlemciyi seçtim.Dostum sen bu 5 hatadan birini yapmışsın
1650 orta segment mi ? aga o akıyor cs de ne 100 fps i :ddostum kusura bakma ama aldığın işlemci ve ekran kartı dengesiz bence o ekran kartını i3 ve r3 le besleyebilirisn rahatça eğer lol cs gibi oyunlar oynayacaksan çok fazla takma ama eğer hikayeli saplam fps oyunları oynayacaksan lütfen ekran kartını bir tık arttır bide fps oyunları oynayacaksan 144 hz almana gerek yok zaten orta segment ekran kartı alıcaksın max 100 görür diye düşünüyorum ama bir yandanda bu zamanda 144 hz altında monitör alınmaması gerektiğini düşünüyorum
Bunun yerine 1TB HDD ile 120GB SSD montajlı şekilde çok daha mantıklı değil mi dostum? Önerdiğin sistem de HDD yok ve HDD eklediğimiz de hafiften kaçırıyoruz bütçeyi gibi. SSD konusuna yoğunlaşmayalım fakat açıkçası her parçanın hazır gelmesi taraftarıyım. Yine de tavsiyeni düşüneceğim, sağ ol.SSD nin montajını videolardan kolayca yaparsın kasaya montajlayıp kablosunu anakarta takacaksın bu kadar, monitörü zaten bağlayıp nasıl gönderecekler ? başka yerden nasıl alıyorsan o şekilde paketinde gönderecekler.
Şöyle bir şey yap ozaman SSD yi çıkart burdaki 120GB m2 alıp 1TB HDD al öyle de yapabilirsin HDD takmakta zor değil.Bunun yerine 1TB HDD ile 120GB SSD montajlı şekilde çok daha mantıklı değil mi dostum? Önerdiğin sistem de HDD yok ve HDD eklediğimiz de hafiften kaçırıyoruz bütçeyi gibi. SSD konusuna yoğunlaşmayalım fakat açıkçası her parçanın hazır gelmesi taraftarıyım. Yine de tavsiyesini düşüneceğim, sağ ol.
Onun yerine direkt M.2 Crucial 1TB SSD almak daha mantıklı gibi duruyor, bütçeyi de aşmıyor. Bu yanlış imiş, HDD'ye bakıyormuşum***Şöyle bir şey yap ozaman SSD yi çıkart burdaki 120GB m2 alıp 1TB HDD al öyle de yapabilirsin HDD takmakta zor değil.
1TB HDD, 256GB SSD ile sistem 6400, monitörle de 7100 lira oluyor. Fakat Sinerji'de böyle küçük detaylar ve monitör dahil 6500. Tabii onda 1650S, yine aynı mesele fakat 1660Super yapıp diğer donanımları da takınca bütçe sıkıntısı çıkıyor.Şöyle bir şey yap ozaman SSD yi çıkart burdaki 120GB m2 alıp 1TB HDD al öyle de yapabilirsin HDD takmakta zor değil.
Yok hayır, bütçemi aşmadığı sürece tabii ki önersinler fiyat performans açısından büyük bir artı sağladığı için duacısı olurum fakat tüm 1660 önerilen sistemler 7000tl'yi aşıyor tüm donanımlarla birlikte.adam demişki 1660Super onermeyın arkadaşlar lütfen onermeyın
7000tl ye gtx 1660s rahat toplanırki monitörle birlikteYok hayır, bütçemi aşmadığı sürece tabii ki önersinler fiyat performans açısından büyük bir artı sağladığı için duacısı olurum fakat tüm 1660 önerilen sistemler 7000tl'yi aşıyor tüm donanımlarla birlikte.
Aynen de benim bütçem 6500. Onun için 1650Super taraftarıyım ya.7000tl ye gtx 1660s rahat toplanırki monitörle birlikte
Dostum ek bir şey ekleyeyim:Şöyle bir şey yap ozaman SSD yi çıkart burdaki 120GB m2 alıp 1TB HDD al öyle de yapabilirsin HDD takmakta zor değil.
incehesap gaming gecesindenAynen de benim bütçem 6500. Onun için 1650Super taraftarıyım ya.