hiç bir fikrim yok benim ama ekran kartından hiç bir sıkıntı yok hem sıcaklık olarak çok iyi hemde performans olarak çok iyiMSI Afterburner ekran kartı için overclock yapmak mümkün İşlemci için deil
asus prime b450m kAnakartınız?
Önereceğin bir iki ürün var mı 400tlye kadar ?ilerde overclock yapacağım diyorsanız şimdiden sıvı soğutucu almanızı öneririm
odamdayım. kasamı yere koymamak için küçük sehpe yaptım yerden tam 30 cm yukada duruyor ve kuytuda degil sağ tarafı 1 metre boşlukPc kasanız ne ve ortamınız nasıl belki kapalı bir ortamda kulanıyorsunuzdur o yüzden ola bilir
Hocam aşağıda ayarlar kısmının sağındaki tuşa basıp tik işaretine basın böylelikle sıfırlanmış olacak ama hala olmuyorsa youtube da bir sürü bilgilendirici video varnasıl yapacagım bu konuda bilgi verir misiniz rica etsem
Hocam maalesef sıvı soğutma hakkında pek bilgili değilim ama kule tipi soğutucu olarak herkesin önerdiği arctic freezer eSports 34 DUO var ve herkes övüyorÖnereceğin bir iki ürün var mı 400tlye kadar ?
teşekkürler hemen deniyorumHocam aşağıda ayarlar kısmının sağındaki tuşa basıp tik işaretine basın böylelikle sıfırlanmış olacak ama hala olmuyorsa youtube da bir sürü bilgilendirici video var
tamamdır bu olabilir fiyatı da uygunmuşHocam aşağıda ayarlar kısmının sağındaki tuşa basıp tik işaretine basın böylelikle sıfırlanmış olacak ama hala olmuyorsa youtube da bir sürü bilgilendirici video var
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam maalesef sıvı soğutma hakkında pek bilgili değilim ama kule tipi soğutucu olarak herkesin önerdiği arctic freezer eSports 34 DUO var ve herkes övüyor
wraith prsim mi? klasik stok soğutucumu?stock soğutucusu mevcut
Mesaj otomatik birleştirildi:
yok oynamadım
Sakın alma buna bak.tamamdır bu olabilir fiyatı da uygunmuş
henüz almıyorum zaten ama sıvı soğutucu düşünüyorum sanırım daha iyi görünüyorSakın alma buna bak.
Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Be Quiet PURE ROCK BK009 CPU Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comSilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma fiyatlarını Akakçe ile takip et! SilverStone Tundra TD02-E Sıvı Soğutma özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comNoctua NH-U12S İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Noctua NH-U12S İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 3.672,82 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
reis ısınan işlemci ekran kartı değilbunu sormamın sebebi ise core clock ve memory clock hızı sanırım manuel şekilde arttırılmış
işlemci soğutucu tam oturmamış olabilir macunda sorun olabilir fan dönmüyor kabloya takılmış olabilir söküp tekrar düzgünce takmayı deneyin bence en azından 94e kadar çıkmaznasıl yapacagım bu konuda bilgi verir misiniz rica etsem