X123 kovala yada pazaramada onun aynı strong olarak satılıyordu İkisinide alıp kullandım bu paraya bedava soğutma bu işlemci için üstü gereksiz.Ryzen 5 3600 uygun fiyatlı kule tipi soğutucu önerebilir misiniz?
Uyguna soğutucu bakıyorum yok ya ellerinde sanırım stokları kalmadığı için uçmuşlar. 500tl civarında 2-3 borulu çift fanlı kule tipi soğutucu önereceğime diyorum ki 6 borulu şu ürün aşırı mantıklı. Umarım arkadaşın bitçesi yeter.@Bünyamina EL at bro.
Hocam arkadaşların önerdiği x123 Amazon’da 750 küsür acaba omu daha mantıklı bumu çünkü sıfırdan sistem diziyorum yarısı ikinci el yarısı sıfır o yüzden ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi olur açıkçası.Uyguna soğutucu bakıyorum yok ya ellerinde sanırım stokları kalmadığı için uçmuşlar. 500tl civarında 2-3 borulu çift fanlı kule tipi soğutucu önereceğime diyorum ki 6 borulu şu ürün aşırı mantıklı. Umarım arkadaşın bitçesi yeter.
2. Elde almak isterse 300 tl civarına 2 borulu kule tipi soğutucular dolu.
Önerdiğim soğutucuların stokları bitiyor devamlı. Adamda sağlam kazanıyordur. Düşünsene satışları arttı neden olduğunu bilmiyor. Benim ben.
Mesaj otomatik birleştirildi:
SELAM150 kodu ile şu ürünü 779TL ye alabilirsin.
![]()
Attığım soğutucu çok daha iyi.Hocam arkadaşların önerdiği x123 Amazon’da 750 küsür acaba omu daha mantıklı bumu çünkü sıfırdan sistem diziyorum yarısı ikinci el yarısı sıfır o yüzden ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi olur açıkçası.
Farkı yok aynısı hangisi ucuzsa onu al pardon strong mx4 le karıstırmısımHocam arkadaşların önerdiği x123 Amazon’da 750 küsür acaba omu daha mantıklı bumu çünkü sıfırdan sistem diziyorum yarısı ikinci el yarısı sıfır o yüzden ne kadar fp olursa benim için o kadar iyi olur açıkçası.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bide konudan bağımsız benim anakartım a320-a pro r5 3600 sorun yaratırım bu kartda
Evet yeterli olur.Tamamdır çok teşekkür ederim. Peki ileride daha üst bir işlemciye geçtiğimde yeterli olurmu örnek r5 7500f gibi
Anladım teşekkür ederimEvet yeterli olur.
Hocam çok soru soruyorum kusura bakmayın. Bende şuan r3 2200g var onun fanınu kullanıyorum. Önerdiğiniz soğutucuyu alana kadar r5 3600 de r3 2200g nin stok fanını kullansam sıkıntı yaratırmı?Evet yeterli olur.