int çöp ama sistemle yapılırarkadaşlar r5 3600 msi 5500 xt gaming x ile 10 download 5 upload ile 60 fps yayın yapılır mı 720 p veya 1080 p
evet intim çöp superbox kullanıyorum 150 tl ödüyorum bideint çöp ama sistemle yapılır
Superbox kullanan arkadaşım Kablonete rekt atar diyor XD Ama şaka maka alınmaz bir internetevet intim çöp superbox kullanıyorum 150 TL ödüyorum bide
Superbox kullanan arkadaşım Kablonete rekt atar diyor XD Ama şaka maka alınmaz bir internet
alt yapı olsa aynı fiyata 100 mbps int var ama alt yapı yokSuperbox kullanan arkadaşım Kablonete rekt atar diyor XD Ama şaka maka alınmaz bir internet
Upload kısmında güzel adam gibi altyapı olsa bile modemi iyi fakat kalitesiz bir hizmet var kablonetin 100tllik tv ve internet hizmeti 100/5 veriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
alt yapı olsa aynı fiyata 100 mbps int var ama alt yapı yok
kablonet güvenlir mi ve alt yapı gerektiriyor mu söylediğiniz paket?Upload kısmında güzel adam gibi altyapı olsa bile modemi iyi fakat kalitesiz bir hizmet var kablonetin 100tllik tv ve internet hizmeti 100/5 veriyor
Kablonete güvenmeyen ülkeden uçsun gitsin. Öyle dandik veya Allaha emanet bir markada değil altyapı sorgulama yerine girip kendi yerinizin altyapısını sorgulatıp kaç MB gördüğünü müşteri hizmetlerinden öğreninkablonet güvenlir mi ve alt yapı gerektiriyor mu söylediğiniz paket?
kablonet güvenlir mi ve alt yapı gerektiriyor mu söylediğiniz paket?
teşekkür ederimKablonete güvenmeyen ülkeden uçsun gitsin. Öyle dandik veya Allaha emanet bir markada değil altyapı sorgulama yerine girip kendi yerinizin altyapısını sorgulatıp kaç MB gördüğünü müşteri hizmetlerinden öğrenin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Türksat Kablonet Altyapı Sorgulama | Superkablonet
Türksat Kablonet altyapı sorgulama sayfamız ile internet altyapınızı öğrenin. Hızlı ve güvenilir internet için superkablonet.com'u tercih edin!www.superkablonet.com