Hayır, o kadar düşüş yaşanmaz.RTX 3060'ı tam performansta kullanamazsınız. 2060-2060 Super performansında çalışır.
Videoyu izleyip yorum yaptım. Testlerle beraber görülüyor performans farkı.Hayır, o kadar düşüş yaşanmaz.
Sıkıntı dediğim bundan 5 yıl sonra r5 3600 yetersiz gelir mi ?Ne gibi bir sıkıntı?
Darboğazdan bahsediyorsan ufak bir OC ile darboğaz yok denecek kadar azalabilir.
Normal şartlar altında işlemci ağırlıklı oyunlarda maksimum %18'e kadar darboğaz yapabiliyor. Dediğim gibi sadece işlemci ağırlıklı oyunlarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayır, o kadar düşüş yaşanmaz.
Sorun olmaz bence, kendisi baya iyi bir işlemci. Sadece oyun performansı aşırı iyi değil.Sıkıntı dediğim bundan 5 yıl sonra r5 3600 yetersiz gelir mi ?
Rust , PUBG GTAV, Mount&Blade Bannerlord metro exodus bunlardan birini oynadıysan cevaplarsan sevinirim.Ben de aynı ikiliyi kullanıyorum. Çoğunlukla idare ediyor. Öyle ahım şahım bir kayıp yok. Bazı oyunlarda tam performansı alamadığın için biraz kayıp olabiliyor. Varsa sorun sorabilirsin. En azından oynadığım oyunlar üzerinden cevaplayabilirim.
Dimi yabir an önce çıksında bir kaç tane alalımda mining yapalım çıkmadı gitti
Onların hiçbirinde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum.Rust , PUBG GTAV, Mount&Blade Bannerlord metro exodus bunlardan birini oynadıysan cevaplarsan sevinirim.
Bunlar arasından PUBG oynuyorum sadece. Ama dediğim gibi çoğu oyunda sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum diğerleri de dahil. Ultrada 120-130+ Düşükte 170-180+ dolanıyor. Tabi harita,yer ve kalabalığa göre 115-120lere kadar düşüyor. Ama ortalama olarak 1080pde 170+ diyebilirim. Değerlere şu an baktım bu arada. Yanlışlık olmasın diye.Rust , PUBG GTAV, Mount&Blade Bannerlord metro exodus bunlardan birini oynadıysan cevaplarsan sevinirim.