fiyat ?rx 580 8gb
ryzen 5 3600 işlemci
8 gb ram 3200 mhz gskill
msi tomahawk b450
120 GB SSD rampage RGB kasa 600 watt power
bilmediklerimin modellerini öğreneceğim fazla ise ne kadara çekmeliyim iyi günler
4200 tlfiyat ?
3500 Den Fazla Vermefiyat ?
pahalı max 3500 yada 3700 falan ver4200 TL
teşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparım3500 Den Fazla Verme
teşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparımpahalı 4200 e göre
3,5 civarina alınır
teşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparımpahalı 4200 e göre
3,5 civarina alınır
8 gb ram 1 1,5 yıl daha goturur bence oynayacagın oyunlara baglıteşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparım
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkür ederim yakın olduğu için test etme şansım olacak 8 gm ram ile ne kadar götürür beni ilerde ekran kartı yükseltmesi yaparım
fifa 21 oynamak istiyorum da bir de 2 . el alırken neler yapmalıyım incelerken minnig olayları diyorlar mesela sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim8 gb ram 1 1,5 yıl daha goturur bence oynayacagın oyunlara baglı
oyun ve isi testleri yap internet ile karsılastırfifa 21 oynamak istiyorum da bir de 2 . el alırken neler yapmalıyım incelerken minnig olayları diyorlar mesela sağlam olduğunu nasıl anlayabilirim
çok teşekkür ederim şu da var ısı normal oluyor internettekine göre ekran bir anda gidiyor değişik sorunlar oluyor korkuyor insan :doyun ve isi testleri yap internet ile karsılastır