R5 3600 + rx 580 bilgisayar alınır mı 2.el

RX 580 8GB, R5 3600 ve B450 Tomahawk bulunan sisteme böyle yorumlar yapılması çok saçma, piyasadan haberiniz yok mu oğlum sizin?
Bro 2.El fiyatlardan anlıyorsun galiba sen. Benim kenarda msi rx 480 gaming x ekran kartı duruyor kullanmadığım oc vs ile kullanılmadı kart temiz anliyacağın 900 eder mi ?

4K ya net alınır.

Eğer kartta kapanma sorunu vs. yok ise pazarlık yapılıp 4 bin'e alınabilir. PSU'nun değişilmesini öneririm.
Hocam teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz ısı testi yaparım başka ne önerirsiniz normal ısı değerinde olup bazen kapanan pcler de var

Hocam teşekkür ederim baya yardımcı oldunuz ısı testi yaparım başka ne önerirsiniz normal ısı değerinde olup bazen kapanan pcler de var
Kapanıyor ise sıkıntı var demektir, dediğim gibi. İşlemci ve Ekran Kartını teste sokun, deneyin.

Kapanıyor ise sıkıntı var demektir, dediğim gibi. İşlemci ve Ekran Kartını teste sokun, deneyin.
Ssd adata imiş psu ya feel mi ne dedi zaten kötü de konuşuyorum şuan 4 k ya çektim gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2. El piyasası hakkında az çok haberim var gerçi letgo da adamın biri 1200 AF + rx 570 li sisteme 5k yazmıştı :/
Ama şahsen ben bu sistemi almam (konu sahibinin attığı sistem)
hocam önereceğiniz sistem varsa ben bakarım sorun yok şu kafama yattı ilerde ekran kartını psu değişip 8 gb ram ile güzel olur diye düşündüm bu ekran kartı da biraz gider

Ssd adata imiş PSU ya feel mi ne dedi zaten kötü de konuşuyorum şuan 4 k ya çektim gibi

hocam önereceğiniz sistem varsa ben bakarım sorun yok şu kafama yattı ilerde ekran kartını PSU değişip 8 gb ram ile güzel olur diye düşündüm bu ekran kartı da biraz gider
İşlemciyi 3100
Ekran kartını gtx 1650 süper
Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd al
4450 TL tutuyor

rx 580 8gb
ryzen 5 3600 işlemci
8 gb ram 3200 mhz gskill
msi tomahawk b450
120 GB SSD rampage RGB kasa 600 watt power
bilmediklerimin modellerini öğreneceğim fazla ise ne kadara çekmeliyim iyi günler
valla 2. el mantıklı değil vatanda aynı özelliklerde 4800 tl ye pc var 480 gb ssd hemde ben olsam biraz daha para koyar 1. el alırdım özellikler iyi ama garantisi yoksa ve 1 ay sonra pc bozulursa napıcan?

İşlemciyi 3100
Ekran kartını gtx 1650 süper
Ssd yi iptal edip başka siteden apacer 240 GB ssd al
4450 TL tutuyor
fpsler yakın birbirine ekran kartlarının da 2. eller uçmuş mantıklı bulunmuyor maalesef :(

valla 2. el mantıklı değil vatanda aynı özelliklerde 4800 TL ye PC var 480 gb ssd hemde ben olsam biraz daha para koyar 1. el alırdım özellikler iyi ama garantisi yoksa ve 1 ay sonra PC bozulursa napıcan?
sen de haklısın hocam işte piyasayı uçurdular :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,645
Üyeler
173,847
Son üye
qualentix
Geri