Neler Yeni

R5 3600 RX5700 XT Sistem Reset Atıyor

naysxd

80+
Arkadaşlar yeni topladığım sistem driver'ı kurduktan sonra reset atmaya başladı bu açılışta 1-2 kere oluyor.Windows10 logosundan sonra dönme animasyonu geliyor ve tam parola yazma kısmı geleceği zaman bilgisayar reset atıyor. Sonrasında açılıyor. Bazen bu reset 2 kere oluyor ama yine de açılıyor sonunda. Bazen olmuyor oyun oynarken ya da bilgisayar açıkken nadiren oldu o da şu şekilde sadece görüntü ayarıyla oynadığımda örneğin çözünürlük değişikliği veya alt-tab geçişinde çözünürlük değişmesi gibi durumlarda reset attı bilgisayar ayrıca en önemlisi bu monitorün düğmesinden aç kapa yaptığımda tekrar reset atıyor bazen 1. açıp kapatmamda yapmasa da yani monitörle de alakalı değil denedim başka monitörde de aynı kısacası ekran kartına görüntü kablosunu tak çıkar yaptığımda 1.de yapmazsa bile sonrakilerde illaki reset atıyor Windowsu temiz kurdum düzelmedi DDU ile kaldırdım ekran kartını temiz kurulum yaptım eski sürümü de aynı şekilde kurdum yine düzelmedi psu kablosunu değiştirdim prizleri değiştirdim GPU'ya gelen güçte sorun vardır diye fakat yine düzelmedi Ayrıca CS:GO oynarken 8X MSAA'yı 4X'e çektiğimde bilgisayar bir daha reset attı.8+8 pin güç girişleri de sorunsuz takılı ekran kartını çıkar tak yaptım yine de düzelmedi ayrıca bu monitöre yaptığım aç kapa olayını driver kurulu değilken yaptığımda sorun yok bilgisayar asla reset atmıyor güvenli modda bilgisayar açıkken yani driver devrede değilken de yapmıyor sadece driver devredeyken bu sorun ortaya çıkıyor baya bi oyun oynadım stress testi vesaire de yaptım hiçbir sorun yok performans açısından.Sistemim şu şekilde:

1595755678154-png.624301

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Driver'ı yönetici olarak calıstırmayı denedın mı?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Korsan yazılım vs. kullanıyor musun? Rica etsem format atabilir misin? Ayrıca sürücü yüklemek için program kullanıyorsan ondan da kaynaklanabilir.

FreakyXd

80+ Silver
Sürücüyü direk kendi sitesinden kurdum windows isosunu da kendi yazılımıyla indirip rufus ile uefi yazdım.
rica etsem format atarmısınız ? sıfırdan kurun tekrar bi de bu sürücüyü denermisiniz
Adrenalin 20.2.2

FreakyXd

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,989
Üyeler
164,938
Son üye
Blacksford